Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Borsmenta-olaj: a természetes görcsoldó -emésztéssel kapcsolatban

Közzétéve: 2021.05.15. 6:05

Az elmúlt évtizedek során számos vizsgálatban bebizonyosodott, hogy bizonyos emésztési panaszokra kifejezetten hatékony számos borsmenta alapú készítmény. A borsmenta esszenciális olaját tartalmazó, gyomornedveknek ellenálló kapszulába zárt készítmények a betegek háromnegyedénél több mint 50% -kal csökkenthetik az összes IBS jellegű tünetet a placebo-csoportokkal ellentétben (Cappello 2007). Egy másik jól megtervezett vizsgálatban hasonló borsmentaolaj-terméket 8 héten keresztül szedve a placebóhoz képest jelentősen javult a hasi diszkomfort, a hasi fájdalom és az életminőség (Merat 2010). A borsmentaolajjal kezelt IBS-betegek több tanulmányban is olyan előnyökről számoltak be, mint a csökkent hasi fájdalom, kevesebb puffadás és teltségérzet, csökkent gyomortáji “morgolódás”, csökkent széklet-gyakoriság és javult székletkonzisztencia.

Mindezen tudományos adatok szisztematikus áttekintése miatt első körös, kúraszerű fitoterápiás készítmény a megfelelő borsmenta-illóolaj bizonyos Táplálkozás-Beállítás emésztőszervi protokollokban.

A cikk forrása: https://taplalkozasbeallitas.hu/borsmenta-olaj-a-termeszetes-gorcsoldo-emesztessel-kapcsolatban/

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/2648349001882514

Soron következő aktuális egészségfejlesztő, táplálkozástudományi előadásaink Bartha Ákossal: https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/


Kapcsolódó, ajánlott termékeink:

  • GAL Borsmentaolaj
    GAL Borsmentaolaj
    4.590 Ft

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások