Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

A Freyagena Bio-Immunorost komplex egyik fő összetevőjéről

Közzétéve: 2021.11.08. 12:13

A Freyagena Bio-Immunorost komplex egyik fő összetevőjéről

A guargumi a guarbabból készült (Cyamopsis tetragonoloba) termék. A részlegesen hidrolizált guargumi egy vízben oldódó, szelektív, fermentábilis rost, amely ízletesebb, kiválóan oldódik és sokkal kevesebb mellékhatása van, mint az egész guarguminak. (Lewis 1992; Slavin 2003). Az előzetes kutatások azt mutatják, hogy a kiegészítőként fogyasztott részben hidrolizált guargumi segít a székrekedés tüneteinek enyhítésében és a székrekedés-domináns irritábilis bél szindrómában szenvedő betegeknél is (és nemcsak ott – de most erről gyűjtöttünk ki publikációkat, közte klinikai tanulmányokat is). (Polymeros 2014; Russo 2015; Quartarone 2013; Slavin 2003).

A részben hidrolizált guargumi egy szabadalmaztott technológia és különbözik a normál guargumitól. Nagyjából 150 publikációban érintették már az elmúlt években, mint igen szelektív prebiotikumot. Emellett hivatalosan engedélyezett alacsony FODMAP-rost (nem sok ilyen létezik), Ausztráliában konkrétan a Nestlé (is) forgalmazza különleges tápszerként (annyira hatékony).

A cikk forrása: https://taplalkozasbeallitas.hu/a-freyagena-bio-immunorost-komplex-egyik-fo-osszetevojerol/

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/2512109245506491

Soron következő aktuális egészségfejlesztő, táplálkozástudományi előadásaink Bartha Ákossal: https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/


Kapcsolódó, ajánlott termékeink:

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások