Freyagena Arabino-X-immunorost-komplex

9.990 Ft

300 g

A b√©lfl√≥ra szelekt√≠v t√°mogat√°s√°nak j√∂vŇĎje.

‚Äě√Čvek √≥ta szerettem volna idehaza is felhaszn√°lni a ResistAid¬ģ arabinogalakt√°nt, mert nekem sz√°mos okb√≥l ez v√°lt be a legjobban. Semmif√©le kompromisszumot nem v√°llaltunk ezzel a term√©kkel.‚Ä̬†‚Äď Bartha √Ākos, T√°pl√°lkoz√°s-Be√°ll√≠t√°s‚ĄĘ (az Alacsony FODMAP-√©trend c√≠mŇĪ k√∂nyv t√°rsszerzŇĎje)

A term√©k pr√©mium minŇĎs√©gŇĪ, sok tekintetben unik√°lis √©s a maga nem√©ben abszol√ļt k√ľl√∂nleges √∂sszetevŇĎit a T√°pl√°lkoz√°s-Be√°ll√≠t√°s‚ĄĘ szakmai t√°mogat√°s√°val √©s aj√°nl√°s√°val v√°lasztottuk ki, a rendelkez√©sre √°ll√≥ legfrissebb orvos- √©s √©lelmiszertudom√°nyi kutat√°sokat figyelembe v√©ve. Ez√°ltal K√∂z√©p-kelet-Eur√≥pa egyed√ľl√°ll√≥ √©s elŇĎremutat√≥ rostkever√©ke j√∂tt l√©tre. Term√©k√ľnkben felhaszn√°lt szeneg√°li acacia (gumiar√°bikum) √∂kol√≥giai gazd√°lkod√°sb√≥l sz√°rmazik (bio). A gumiar√°bikum √©s a ResistAid¬ģ arabinogalakt√°n is a b√©lfl√≥ra diverzit√°s√°t, azaz soksz√≠nŇĪs√©g√©t √©s egyens√ļly√°t t√°pl√°lja.

A kever√©ket ez alkalommal is gondosan √°ll√≠tottuk √∂ssze annak √©rdek√©ben, hogy m√°s term√©kekkel ellent√©tben (mint p√©ld√°ul az inulin) szinte teljesen elker√ľlhetŇĎ legyen a kellemetlen puffad√°s vagy egy√©b em√©szt√©si panasz megjelen√©se. A ResistAid¬ģ arabinogalakt√°n sz√°mos szempontb√≥l is a rostok cs√ļcskateg√≥ri√°j√°t k√©pviseli. Szakmai c√©ljaink f√©ny√©ben ez a rostkomplex√ľnk is teljes m√©rt√©kben alkalmas alacsony FODMAP-, AIP, ketog√©n (vagy kipr√≥b√°l√°sra SCD √©s SIBO) √©trendekben t√∂rt√©nŇĎ alkalmaz√°sra, valamint allergiz√°l√≥ √∂sszetevŇĎt sem tartalmaz. √Črdemes C-vitaminok mell√©, illetve mindenf√©le em√©szt√©si panasz kapcs√°n is: GERD (reflux), IBS, IBD, funkcion√°lis em√©szt√©si zavarok (ilyen az ekc√©ma is), elsŇĎsorban viszont akkor:

‚ÄĒ ha gyakrabban kapunk el k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fertŇĎz√©ses jellegŇĪ (pl. kifejezetten v√≠rusos) betegs√©geket.

‚ÄĒ ha meg akarjuk elŇĎzni a szezon√°lis megbeteged√©seket (pl. influenza √©s m√°s, felsŇĎ l√©g√ļti panaszok).

‚ÄĒ ha gyullad√°sos b√©lbetegs√©gek (pl. IBD) jelei mutatkoznak.


Alkalmaz√°sa:

Reggel 1 nagy adag (6 gramm) vagy napi 2 x 3-4 gramm (p√ļpos te√°skan√°lnyi adag) folyad√©kkal elkeverve. Enn√©l nagyobb d√≥zisok is j√≥l toler√°lhat√≥ak. Kutat√°sok szerinti ide√°lis d√≥zisa egy√©nileg 6-12 gramm. Gyermekeknek tests√ļly-ar√°nyosan (3-10 √©v k√∂z√∂tt √°ltal√°ban f√©l adagnyi).


Akt√≠v √∂sszetevŇĎk:

Gumiar√°bikum* (100% acacai senegal ‚Äď arabm√©zga) √©s ResistAid¬ģ arabinogalakt√°n kever√©ke.

*EllenŇĎrz√∂tt √∂kol√≥giai gazd√°lkod√°sb√≥l (DE-√ĖKO-005; Ecocert IMO GmbH).

További részletek

Vedd meg most! Tov√°bb