YiYa B-vitamin komplex

4.990 Ft

60 db kapszula

YiYa B-vitamin komplex – aktĂ­v koenzim B-vitaminokkal, metil-foláttal Ă©s metilált B12-vel!
A B-vitaminok védenek a stressz ellen, hozzájárulnak a bőr, a körmök, a haj és az idegrendszer egészségéhez.¹

Termékünk egy biológiailag aktív, koenzim formában előforduló B-vitamin komplex, metil-foláttal és aktivált B12-vitaminnal. A B-vitaminok rendkívül sokoldalú, az anyagcsere folyamatokban aktívan résztvevő vitaminok (koenzimek). Hozzájárulnak az energiatermeléshez, az egészséges vércukorszint fenntartásához, idegrendszervédő hatásúak, stressz alatt pótlásuk fokozottan szükséges. Várandósság alatt védik a babát a fejlődési rendellenességek kialakulása ellen. Hozzájárulnak a bőr, a körmök, a haj egészségéhez, a normál érrendszeri funkcióhoz és a megfelelő emésztéshez.

Napjainkban egyre több kutatási eredmĂ©ny lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy az olcsĂł, szintetikus B-vitaminokat – kĂĽlönös tekintettel a folsavat – szervezetĂĽnk nehezebben kĂ©pes megfelelĹ‘en hasznosĂ­tani [1-4]. Ezzel ellentĂ©tben a termĂ©kĂĽnkben megtalálhatĂł B-vitaminok többsĂ©ge már enzimatikus Ăşton aktivált vitamin (aktv B1-, B2-, B6-, B7-, B9-, B12-vitamin), amelyeket az anyagcsere folyamataink közvetlenĂĽl, vagy csekĂ©ly átalakĂ­tás Ăştján fel tudnak használni, ezáltal már kis dĂłzisban is hatĂ©konyak. TermĂ©kĂĽnk a legkorszerűbb Ă©s legjobban hasznosulĂł aktĂ­v folát vegyĂĽletet, az 5-MTHF metil-folát glĂĽkozamin sĂłt tartalmazza, amelyet a szervezet közvetlenĂĽl, átalakĂ­tás nĂ©lkĂĽl hasznosĂ­tani tud.

Új termékünk megnövelt mennyiségű B1-vitamin tartalommal rendelkezik, és a B-vitaminok családjához szorosan kapcsolódó Inozitolt is tartalmazza!


Alkalmazása:

Napi 1 kapszula étkezéssel vagy étkezések között. A B-vitaminokat nem szükséges minden nap használni, szintentartó dózisa 3 naponta 1 kapszula.

További részletek

Vedd meg most! Tovább