YiYa B-vitamin komplex

5.280 Ft

60 db kapszula

YiYa B-vitamin komplex – aktív koenzim B-vitaminokkal, metil-foláttal és metilált B12-vel!
A B-vitaminok védenek a stressz ellen, hozzájárulnak a bőr, a körmök, a haj és az idegrendszer egészségéhez.¹

Termékünk egy biológiailag aktív, koenzim formában előforduló B-vitamin komplex, metil-foláttal és aktivált B12-vitaminnal. A B-vitaminok rendkívül sokoldalú, az anyagcsere folyamatokban aktívan résztvevő vitaminok (koenzimek). Hozzájárulnak az energiatermeléshez, az egészséges vércukorszint fenntartásához, idegrendszervédő hatásúak, stressz alatt pótlásuk fokozottan szükséges. Várandósság alatt védik a babát a fejlődési rendellenességek kialakulása ellen. Hozzájárulnak a bőr, a körmök, a haj egészségéhez, a normál érrendszeri funkcióhoz és a megfelelő emésztéshez.

Napjainkban egyre több kutatási eredmény lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy az olcsó, szintetikus B-vitaminokat – különös tekintettel a folsavat – szervezetünk nehezebben képes megfelelően hasznosítani [1-4]. Ezzel ellentétben a termékünkben megtalálható B-vitaminok többsége már enzimatikus úton aktivált vitamin (aktv B1-, B2-, B6-, B7-, B9-, B12-vitamin), amelyeket az anyagcsere folyamataink közvetlenül, vagy csekély átalakítás útján fel tudnak használni, ezáltal már kis dózisban is hatékonyak. Termékünk a legkorszerűbb és legjobban hasznosuló aktív folát vegyületet, az 5-MTHF metil-folát glükozamin sót tartalmazza, amelyet a szervezet közvetlenül, átalakítás nélkül hasznosítani tud.

Új termékünk megnövelt mennyiségű B1-vitamin tartalommal rendelkezik, és a B-vitaminok családjához szorosan kapcsolódó Inozitolt is tartalmazza!


Alkalmazása:

Napi 1 kapszula étkezéssel vagy étkezések között. A B-vitaminokat nem szükséges minden nap használni, szintentartó dózisa 3 naponta 1 kapszula.

További részletek

Vedd meg most! Tovább olvasom