Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Affiliate Partner-program tájékoztató

Ajánld a NutriBalance.hu-t, és szerezz jutalékot a nálunk vásárolt termékek után!

Jutalékot fizetünk minden olyan vásárló után, aki a Te egyedi affiliate kuponkódoddal vásárol a webshopunkban.

Miért jó Affiliate Partnerünknek lenni?

Fix 7,5 %-os jutalékot kapsz minden* általad generált vásárlás nettó értékéből és a csatlakozás ingyenes.

A magyar piacon együtt, egy helyen megtalálható módon csak mi értékesítjük az általunk forgalmazott termékeket (egyes termékek ráadásul csak nálunk lesznek kaphatóak), valamint a vevő számára is kedvező áron tudod továbbkínálni őket, hiszen kuponkódoddal maga a vevő is jogosult 7,5%-os kedvezményre!

*kivéve a NOW, Iodoral és Terraflora termékeket – a vevőnek azonban ezekből is jár a kedvezmény.

A vásárlóid számára egyrészt rendkívül kényelmes, hogy bevált és megszokott prémium termékeiket egy helyről és kedvezőbb áron tudják beszerezni a webáruházunkon keresztül, másrészről neked nem szükséges saját webáruházat fejlesztened és üzemeltetned, valamint a vevők kiszolgálásával kapcsolatos megannyi, sokrétű teendővel foglalkoznod.

Mindezeken felül biztosítjuk a marketing tevékenységet is számodra – rendszeres és változatos akciókat, egyedi promóciókat indítunk, igény esetén pedig elkészítünk neked egyedi kreatívokat, bannereket, grafikai anyagokat, hogy könnyebben tudd ajánlani a termékeket.

Elképzeléseidet, ötleteidet bátran oszd meg velünk és mi támogatunk az értékesítési tevékenységedben!


Ki lehet Affiliate Partnerünk?

Fontos, hogy magánszemélyként nem tudunk partnerünkké fogadni. A jelenleg érvényben lévő számviteli törvények értelmében ahhoz, hogy jutalékot fizethessünk számodra, feltétlenül szükséges, hogy számlaképes legyél, azaz egyéni vállalkozó, vagy társas vállalkozás tagja kell legyél.

Elsősorban azokat várjuk, akik elvégezték táplálkozástudományi továbbképzésünket, és/vagy egészségfejlesztési, természetgyógyászati, dietetikai, speciális táplálkozási tanácsadást, stb. nyújtó egyéni vállalkozók/gazdasági társaságok és szakmai vezetőnk (Bartha Ákos) jóváhagyja a jelentkezésüket.

Jutalék kifizetése

A kapott affiliate partnerkuponkódod egyedi hivatkozást tartalmaz, amely azonosítja a Te ajánlásodra érkezett vevőt. Prémium affiliate rendszerünk garantálja a korrektséget és az átláthatóságot. Nyomon követi a te általad generált megrendelőt egészen a vásárlás lezárásának pillanatáig. Ebben a pillanatban jóváírja a jutalmadat. A jutalék negyedévente egyszer kerül kifizetésre. A jóváírt összegeket bejelentkezés után folyamatosan figyelemmel kísérheted a saját fiókodban is.

Hogyan kezdj hozzá?

A partnerré válás folyamata egyszerű és gyors – visszaigazolásunkat követően akár már másnaptól megkezdheted a termékek ajánlását.

  1. LÉPÉS

    Az alábbi gombra kattintva alaposan olvasd végig az Affiliate Programra vonatkozó szerződési feltételeket és regisztrálj magadnak egy affiliate partner-fiókot. Ügyelj rá, hogy a vállalkozásod adószámát (partneri adószám mező) add meg, ez alapján fogjuk leellenőrizni, hogy valóban létező és működő vállalkozást regisztrálsz.

  2. LÉPÉS

    A regisztrációt követően 72 órán belül visszaigazoljuk számodra, ha Partnerünkké tudunk fogadni és megkapod az egyedi affiliate partnerkuponkódodat, mely Téged és a vásárlódat is 7,5%-os jutalékra/kedvezményre jogosít.

  3. LÉPÉS

    Kezd meg az ajánlást, fiókodban pedig kövesd nyomon a jutalékaid! 🙂


Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások