15%-os csomagakciók, valamint 25.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

Fizetés és szállítás

Fizetési lehetőségek

1. Paylike – bankkártya

A Paylike a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Paylike független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni a webáruházaknak utalandó összeget.

A tranzakció a Vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a Webáruház fizet. Bankkártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A Paylike a Magyar Nemzeti Bank Nettó Nemzeti Elszámolás Rendszerének tagjaként forintban számol el.

Milyen bankkártyákat használhat:

A Paylike magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Paylike rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.

2. További fizetési lehetőségek

– előre történő banki átutalás: a megrendelés leadása után elküldésre kerül a díjbekérő, amely alapján Vásárló előzetesen kiegyenlíti a termék árát.

12011739-01668506-00100003 – Raiffeisen Bank

– utánvét: kiszállításkor történik a fizetés a futárszolgálatnál készpénzben vagy bankkártyával.


Szállítás

A termékek üzletben történő személyes átvételére nincs lehetőség.  Az árak nem tartalmazzák a szállítás költségét. A szállítási költség a Vásárlót terheli, kivéve abban az esetben, ha az külön feltüntetésre kerül a termék adatlapján, -vagy egy promóció keretében, illetve adott értékhatár feletti vásárlás esetén (25.000 Ft) a Szolgáltató ingyenes szállítást biztosít.

A kiszállítás átalány díja:
1.490 Ft

25.000 Ft összeghatár felett: ingyenes
A termék árán felül külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

A Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelés beérkezésétől számítva, ha a megbízás reggel 12:00 óráig beérkezik akkor aznap, azt követő beérkezés esetén 1, azaz egy munkanapon belül a raktáron lévő Küldeményt a Webshippy Kft. közreműködésével és az általa igénybevett GLS futárszolgálattal becsomagolja és kiszállításra átadja a Vásárlóhoz. A várható szállítási és átvételi időpontról a Vásárló e-mailben előzetesen tájékoztatást kap.

Kiszállítás kizárólag Magyarország területén belül kérhető.

A kiszállítást lo a GLS futárszolgálat végzi, amelynek várható időintervallumáról előzetes értesítést küld. A szállítással kapcsolatos kérdéseikkel, észrevételeikkel a GLS futárszolgálathoz fordulhatnak az alábbi elérhetőségeken:
e-mail cím: info@gls-hungary.com
telefonszám: tel:(+36 29) 886 700 vagy tel:(+36 20) 890-0660

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

A megrendelés elküldésével a Vásárlónknak fizetési kötelezettsége keletkezik. Az utánvéttel megrendelt termékeket a csomag átvételekor ki kell fizetni a futárnak. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!
Vásárló tudomásul veszi, hogy az át nem vett csomagok szállítási költsége őt terheli.


Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások
Kiút a pajzsmirigy problémákból!

"RÉS A PAJZSON" 2022.06.03.

Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása a pajzsmirigyműködés és a táplálkozás összefüggéseiről. Pajzsmirigy problémák kezelése természetes módon!

NutriBalance kedvezmény:

-500 Ft OFF!

kuponkód: NB0603