15%-os csomagakciók, valamint 28.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

Fizetés és szállítás

Fizetési lehetőségek

1. Paylike – bankkártya

A Paylike a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Paylike független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni a webáruházaknak utalandó összeget.

A tranzakció a Vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a Webáruház fizet. Bankkártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A Paylike a Magyar Nemzeti Bank Nettó Nemzeti Elszámolás Rendszerének tagjaként forintban számol el.

Milyen bankkártyákat használhat:

A Paylike magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Paylike rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.

2. További fizetési lehetőségek

– előre történő banki átutalás: a megrendelés leadása után elküldésre kerül a díjbekérő, amely alapján Vásárló előzetesen kiegyenlíti a termék árát.

12011739-01668506-00100003 – Raiffeisen Bank

– utánvét: kiszállításkor történik a fizetés a futárszolgálatnál készpénzben vagy bankkártyával.


Szállítás

A termékek üzletben történő személyes átvételére nincs lehetőség.  Az árak nem tartalmazzák a szállítás költségét. A szállítási költség a Vásárlót terheli, kivéve abban az esetben, ha az külön feltüntetésre kerül a termék adatlapján, -vagy egy promóció keretében, illetve adott értékhatár feletti vásárlás esetén (28.000 Ft) a Szolgáltató ingyenes szállítást biztosít.

A kiszállítás átalány díja:
1.690 Ft

28.000 Ft összeghatár felett: ingyenes
A termék árán felül külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

A Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelés beérkezésétől számítva, ha a megbízás reggel 12:00 óráig beérkezik akkor aznap, azt követő beérkezés esetén 1, azaz egy munkanapon belül a raktáron lévő Küldeményt a Webshippy Kft. közreműködésével és az általa igénybevett GLS futárszolgálattal becsomagolja és kiszállításra átadja a Vásárlóhoz. A várható szállítási és átvételi időpontról a Vásárló e-mailben előzetesen tájékoztatást kap.

Kiszállítás kizárólag Magyarország területén belül kérhető.

A kiszállítást lo a GLS futárszolgálat végzi, amelynek várható időintervallumáról előzetes értesítést küld. A szállítással kapcsolatos kérdéseikkel, észrevételeikkel a GLS futárszolgálathoz fordulhatnak az alábbi elérhetőségeken:
e-mail cím: info@gls-hungary.com
telefonszám: tel:(+36 29) 886 700 vagy tel:(+36 20) 890-0660

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

A megrendelés elküldésével a Vásárlónknak fizetési kötelezettsége keletkezik. Az utánvéttel megrendelt termékeket a csomag átvételekor ki kell fizetni a futárnak. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!
Vásárló tudomásul veszi, hogy az át nem vett csomagok szállítási költsége őt terheli.


Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások
Kiút az emésztőrendszeri panaszokból!

Tisztázatlan eredetű emésztési vagy emésztéssel összefüggésbe hozható panaszokkal küzdesz? Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!

ELŐADÁS Bartha Ákossal 10.17-én - online is!

NutriBalance kedvezmény:

-1000 Ft OFF!