15%-os csomagakciók, valamint 28.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

ProGastro termékek

ELŐNYÖK

HAZAI TERMÉKEK IS
HAZAI TERMÉKEK IS
Magyarországon fejlesztett és gyártott termékek
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
Természetes összetevőkkel
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
Termékeink minőségére szakértelmünk a garancia
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Rendelkezésre álló kutatások figyelembe vételével
Rendezés

Megjelenítve: 1–4 termék a(z) 4 db termékből.

PROGASTRO 825

10.290 Ft
PROGASTRO_825_nutribalance

PROGASTRO 825

10.290 Ft

PROGASTRO Aktív

9.630 Ft
PROGASTRO_Aktív_nutribalance

PROGASTRO Aktív

9.630 Ft

PROGASTRO KID Junior

7.390 Ft
PROGASTRO_KID_Junior_nutribalance

PROGASTRO KID Junior

7.390 Ft

PROGASTRO KID Mini

4.350 Ft
PROGASTRO_KID_Mini_nutribalance

PROGASTRO KID Mini

4.350 Ft
A kategóriáról:

A jótékony baktériumok nagyon érzékeny mikroorganizmusok. Ezért a jó minőségű probiotikus készítmények gyártásánál kifejezetten magas minőségi gyártási technológiára van szükség a folyamat minden lépésében. A ProGastro készítmények mindegyike az egyedülálló ProbioActR technológiával készült. A ProbioActR technológia a Winclove BV. egyedülálló fejlesztése. A ProGastro készítmények mindegyike az egyedülálló ProbioAct® technológiával készül, amely biztosítja a baktériumok élettartamát és számát a gyártástól számított 2 évig, valamint a túlélésüket a gyomor, bélrendszer károsító hatásaival szemben. A ProbioAct™ technológiának köszönhetően a baktériumok élő, aktív formában tudnak a vastagbélbe jutni.

A ProGastro termékek glutén-, tejfehérje-, laktóz és mesterséges adalékoktól mentesek, valamint semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak.

A Winclove fejlesztésének a célja, hogy a baktériumokat a lehető legmegfelelőbb állapotban tartsák, biztosítsák számukra a megfelelő körülményeket és a tápanyagokat. Külön fejlesztés volt annak a meghatározása, hogy a különböző összetételű készítmények számára mely feltételek a legoptimálisabbak a készítményekben lévő baktériumok számára.

  1. Ez a technológia biztosítja, hogy a termékben lévő baktériumok csíraszáma, életképessége a gyártástól számítva 2 évig szobahőmérsékleten is megfelelő maradjon.
  2. Fogyasztás előtt a port el kell keverni kb. 1 dl folyadékban. Ekkor a baktériumok folyadékot vesznek magukhoz. A készítményekben, így a tablettákban és kapszulákban is a baktériumok fagyasztva szárított állapotban vannak, ahhoz, hogy újra életképesek legyenek folyadék felvételére van szükség. A ProGastro esetében ez már a pohárban megtörténik. Azonban a baktériumok érzékenyek, a folyadék felvétele megfelelő védelem nélkül azok pusztulását is okozhatja (osmotikus shokk). Ennek kivédésére speciális eljárásokra van szükség, melyet a ProbioActR technológia biztosít.
  3. A gyomor bélrendszerben a megfelelő emésztéshez szükség van savakra, enzimekre, melyek a tápanyagokkal együtt a baktériumokat is károsítják. Ahhoz, hogy a készítményekben lévő baktériumok túléljék a gyomor- bélrendszer viszontagságait szintén szükséges a megfelelő védelem.
  4. A vékonybélben, a baktériumoknak sok feladatot kell ellátniuk, nagy szerepük van a bélrendszer védő funkciójában. Az aktivitásukhoz aktív állapotban kell lenniük, hiszen számos fontos anyagot termelnek, melyek szükségesek a megfelelő emésztéshez, vitamint termelnek, rövid láncú zsírsavakat állítanak elő, melyek fontos tápanyagai a bél hámsejtjeinek, termelnek olyan fehérjéket, melyek a bél-agy tengelyen keresztül eljutnak az agyba, ahol többek között a hangulat stabilizálásában van szerepük.

A probioActR technológia különböző tápanyagokkal is ellátja a baktériumokat, ezek a prebiotikumok.
A ProGastro készítmények különböző összetételűek, és ennek megfelelően a ProbioActR technológia összetétele is termékenként különbözik, és minden összetevőnek megvan a saját funkciója.

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások
Kiút az emésztőrendszeri panaszokból!

Tisztázatlan eredetű emésztési vagy emésztéssel összefüggésbe hozható panaszokkal küzdesz? Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!

ELŐADÁS Bartha Ákossal 10.17-én - online is!

NutriBalance kedvezmény:

-1000 Ft OFF!