Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

ProGastro termékek

Rendezés

Megjelenítve: 1–4 termék a(z) 4 db termékből.

PROGASTRO 825

11.490 Ft
PROGASTRO_825_nutribalance

PROGASTRO 825

11.490 Ft

PROGASTRO KID Junior

8.190 Ft
PROGASTRO_KID_Junior_nutribalance

PROGASTRO KID Junior

8.190 Ft

PROGASTRO KID Mini 1-3 éves gyerekeknek

5.020 Ft
progastro_kid_mini_nutribalance

PROGASTRO KID Mini 1-3 éves gyerekeknek

5.020 Ft

PROGASTRO Aktív

9.630 Ft
PROGASTRO_Aktív_nutribalance

PROGASTRO Aktív

9.630 Ft
A kategóriáról:

A jótékony baktériumok nagyon érzékeny mikroorganizmusok. Ezért a jó minőségű probiotikus készítmények gyártásánál kifejezetten magas minőségi gyártási technológiára van szükség a folyamat minden lépésében. A ProGastro készítmények mindegyike az egyedülálló ProbioActR technológiával készült. A ProbioActR technológia a Winclove BV. egyedülálló fejlesztése. A ProGastro készítmények mindegyike az egyedülálló ProbioAct® technológiával készül, amely biztosítja a baktériumok élettartamát és számát a gyártástól számított 2 évig, valamint a túlélésüket a gyomor, bélrendszer károsító hatásaival szemben. A ProbioAct™ technológiának köszönhetően a baktériumok élő, aktív formában tudnak a vastagbélbe jutni.

A ProGastro termékek glutén-, tejfehérje-, laktóz és mesterséges adalékoktól mentesek, valamint semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak.

A Winclove fejlesztésének a célja, hogy a baktériumokat a lehető legmegfelelőbb állapotban tartsák, biztosítsák számukra a megfelelő körülményeket és a tápanyagokat. Külön fejlesztés volt annak a meghatározása, hogy a különböző összetételű készítmények számára mely feltételek a legoptimálisabbak a készítményekben lévő baktériumok számára.

  1. Ez a technológia biztosítja, hogy a termékben lévő baktériumok csíraszáma, életképessége a gyártástól számítva 2 évig szobahőmérsékleten is megfelelő maradjon.
  2. Fogyasztás előtt a port el kell keverni kb. 1 dl folyadékban. Ekkor a baktériumok folyadékot vesznek magukhoz. A készítményekben, így a tablettákban és kapszulákban is a baktériumok fagyasztva szárított állapotban vannak, ahhoz, hogy újra életképesek legyenek folyadék felvételére van szükség. A ProGastro esetében ez már a pohárban megtörténik. Azonban a baktériumok érzékenyek, a folyadék felvétele megfelelő védelem nélkül azok pusztulását is okozhatja (osmotikus shokk). Ennek kivédésére speciális eljárásokra van szükség, melyet a ProbioActR technológia biztosít.
  3. A gyomor bélrendszerben a megfelelő emésztéshez szükség van savakra, enzimekre, melyek a tápanyagokkal együtt a baktériumokat is károsítják. Ahhoz, hogy a készítményekben lévő baktériumok túléljék a gyomor- bélrendszer viszontagságait szintén szükséges a megfelelő védelem.
  4. A vékonybélben, a baktériumoknak sok feladatot kell ellátniuk, nagy szerepük van a bélrendszer védő funkciójában. Az aktivitásukhoz aktív állapotban kell lenniük, hiszen számos fontos anyagot termelnek, melyek szükségesek a megfelelő emésztéshez, vitamint termelnek, rövid láncú zsírsavakat állítanak elő, melyek fontos tápanyagai a bél hámsejtjeinek, termelnek olyan fehérjéket, melyek a bél-agy tengelyen keresztül eljutnak az agyba, ahol többek között a hangulat stabilizálásában van szerepük.

A probioActR technológia különböző tápanyagokkal is ellátja a baktériumokat, ezek a prebiotikumok.
A ProGastro készítmények különböző összetételűek, és ennek megfelelően a ProbioActR technológia összetétele is termékenként különbözik, és minden összetevőnek megvan a saját funkciója.

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások