Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

BioSil®

Az egészség és szépség tudománya

Klinikailag bizonyított kollagén”generátor”

BioSil ® ch-OSA® (Choline-Stabilized Orthosilicic Acid, magyarul kolinnal stabilizált ortokovasav formula):

tudományos áttörés a kollagénszintézisben

A kollagén az emberi test legfontosabb építőeleme. Szervezetünk fehérjéinek több mint egyharmadát teszi ki. A bőre 75%-a kollagén. Csontjai, ízületei, létfontosságú szervei legfőbb tartószerkezetét a kollagén adja. Alapvetően fontos tehát a kollagén, ha szép bőrt, hajat és körmöket, valamint egészséges csontokat és ízületeket szeretne. 21 éves korunk után a kollagénraktáraink csökkennek. 30 éves korunkra mindennek a jelei láthatóvá válnak. Évek óta keresik a kutatók azt a módszert, amivel az emberi szervezet képessé válhatna arra, hogy regenerálni tudja a saját kollagénjét.

Kijelenthetjük azt, hogy a BioSil® ch-OSA® felfedezése mérföldkőnek számít ezen a területen, mert egyedülálló módon képes elősegíteni a kollagénképződést, így realitást kapott az, hogy egy természetes formula szájon át történő bevitelével is tudjuk támogatni a kollagénszintézisünket. Szigorú placebo kontrollált kettős vak klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a szabadalmaztatott BioSil® ch-OSA® csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, erősíti és dúsítja a hajat, erősíti a körmöket, és támogatja a csontok és ízületek egészségét. A BioSil® történelmi felfedezése tudományos áttörés a kollagénszintézisben.

Klinikailag tesztelt— biztonságos és hatékony

Megnyugodhat, a BioSil® ch-OSA® kollagén”generátort” már számos szigorúan ellenőrzött vizsgálatban tesztelték: egyetemi kutatók által vezetett, placebo kontrollált, kettős vak klinikai vizsgálatokban. A mérési eredmények a gyógyszeripari vállalatok által is alkalmazott szabványokkal lettek összevetve. A kísérletek eredményei, amelyek lektorált, szakértői értékeléssel ellátott orvosi folyóiratokban is megjelentek olyannyira drámaiak voltak, mint amennyire statisztikailag jelentősek. A BioSil® ch-OSA®-t szedő alanyoknál jelentősen csökkent az apró szarkalábak és ráncok kialakulása, rugalmasabb lett a bőrük, erősebb és dúsabb lett a hajuk, erősebbek lettek a körmeik, valamint növekedett náluk a csontsűrűség (BMD=bone mineral density) a kritikus csípő régióban. És mindenekfelett a BioSil® ch-OSA®-t teljesen biztonságosnak nyilvánították.

BioSil®: Javítja az életminőségét – Már ma kezdje el a szedését!
Táplálja Ön is testének három szépségfehérjéjét!

A haja, bőre és körmei három fehérjéből épülnek fel:

Kollagén.

egyrészt a bőr telítettségét adja, eltávolítja a ráncokat és megakadályozza azok kialakulását, másrészt alapvetően fontos az erős és egészséges csontok, valamint ízületek felépítéséhez.

Keratin.

az a fehérje, ami a haj belső szerkezetébe van ágyazódva.
Ez adja a hajszálak vastagságát, erősségét és rugalmasságát.
Valamint a keratin adja a körmök erősségét és megfelelő színét.

Elasztin.

ez adja a bőre nyújthatóságát és rugalmasságát, megelőzve
a barázdák és ráncok kialakulását.


Az életkor előrehaladtával szervezetében a kollagén, keratin és elasztin is csökken. A klinikailag bizonyított ch-OSA®-t tartalmazó BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula kifejezetten úgy lett megalkotva, hogy segítsen táplálni teste 3 szépségfehérjét, ezáltal visszaállítsa őket egy sokkal fiatalosabb szintre.

Bőre

Azáltal, hogy a BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula támogatja a kollagéntermelést, a bőrben csökkennek a ráncok és nő a bőr rugalmassága. A BioSil® fogyasztók arról is beszámoltak, hogy rendszeres használat során ragyogóbb a bőrük.

Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Barel et al. ,2005.

Haja

A BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula segíti Önt abban, hogy dúsabb és erősebb legyen a haja. Klinikailag igazolt, hogy BioSil® ch-OSA® fogyasztásának köszönhetően a hajszálak átmérője növekedett, így teltebb, dúsabb lett a haj. Ráadásul a haj erősebb, rugalmasabb lesz és a nem fog töredezni.

Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Wickett et al.,2007.

Körme

BioSil® klinikailag igazoltan erősíti a körmeit, és megakadályozza, hogy körmei letöredezzenek. A BioSil® ezen tulajdonsága egy új kifejezésnek adott életet: „Törhetetlen szépség”.

Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Barel et al.,2005.

Csontjai

Egy klinikai kísérletben nőket két csoportra osztották: 1. akik BioSilt szedtek és 2. egy placebo csoportra. Mindkét csoport 1000 mg kalciumot és 800 NE D-vitamint szedett naponta. A csontkollagén szintézis növekedett a BioSil-es csoportban. A placebo csoport 1,22% csontsűrűséget veszített a csípőrégióban, míg a BioSil csoportnál ez az érték 0,78%-kal nőtt (6 csepp ch-OSA®/nap fogyasztás mellett). Ez a különbség 2% vagyis 200%-al magasabb, mint a klinikai relevancia hivatalos küszöbértéke.

Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Spector et al. ,2008.

Ragyogjon!

Ünnepelje meg, hogy jó bőrben van! A Biosil sejtszinten kétféle módon regenerálja és védi a bőrünket. Az egyik mód, hogy megelőzi a kollagéncsökkenést a másik, hogy aktiválja a szervezetünk saját kollagén és elasztin termelését, így egészségesebb ragyogó bőrünk lesz.
Miért fontos ez? A kollagén egy olyan fehérje, ami azért felelős, hogy a bőrünk feszes legyen és ragyogjon. A bőr 75%-át teszi ki. Az elasztin, egy rugalmas, latex-szerű fehérje, amely feszesen és rugalmasan tartja a bőrt. Általában mindkettőből bőven rendelkezünk az életünk kezdetén, de 21 éves korunk körül a kollagén évente 1% -kal csökkenni kezd, ami befolyásolja a bőr azon képességét, hogy a szervezet elsődleges védőgátjaként működjön. 30 éves korunkra pedig az erejükből vesztett kollagénszálak szélesebb és mélyebb ráncokat eredményeznek, míg az elasztin csökkenése befolyásolja a ráncok mélységét és fokát. A bőr vékonyabbá, gyengébbé, tompává és kevésbé rugalmassá válik, mivel a kollagén és az elasztin szintje az életkorral, a napkárosodással és más tényezőkkel csökken. És elveszítjük a ragyogásunkat.
A Biosil azonban belülről támogatja a szépségünket azáltal, hogy hozzájárul a kollagén és az elasztin termeléshez, így fiatalítva és felragyogtatva a bőrünket.

Klinikailag bizonyított ráctalanítás

Bőrünk fiatal korunkban 75% kollagént tartalmaz, de 21 éves korunktól ez évente 1%-ot csökken. A BioSil® aktiválja a kollagén termelését, így feltölti és megfiatalítja a bőrt, szarkalábak és ráncok mélységét csökkenti. A BioSil® egyedülálló, szabadalmaztatott ch-OSA® komplexe bizonyítottan új kollagén és elasztin termelését váltja ki, miközben megvédi a meglévő kollagént a lebomlástól. Ennek mérhető, látható eredményei vannak, amelyeket érezhet, láthat és mutathat.

Eredmény 20 hét alatt

Egy klinikai vizsgálat megállapította, hogy húsz hét napi kétszeri bioSil® bevétele után a nők átlagosan 30% -kal sekélyebb ráncokat mértek, mint azok a nők, akik placebót szedtek. A kontrollcsoport tagjainak ráncai és szarkalábai húsz hét alatt 11%-kal súlyosabbak és mélyebbek lettek, míg a BioSil® csoport tagjainak ráncait és szarkalábait 19%-kal javították. Más szavakkal, a BioSil® 11% -os megelőzést és 19% -os javulást biztosított a szarkalábak és ráncok terén.

Nem csak tesztelt, bizonyított hatás

A Biosil előnyeit vezető európai, amerikai és brit egyetemi kutatók által végzett elfogulatlan, független klinikai vizsgálatokban bizonyították (nem csak tesztelték!). Ezek a vizsgálatok kettős-vak, placebo-kontrollos és randomizált vizsgálatok voltak. Vagyis a tudományos kutatás aranystandardjainak felhasználásával a haj, bőr, köröm, ízületek és a csontok állapotával foglalkozó kísérletek során a nemzetközi tudósok statisztikailag szignifikáns és klinikailag releváns eredményeket dokumentáltak. És ez kiváló hír, mert ez azt jelenti, hogy a Biosil bizonyítottan hatásos. Ezeket a vizsgálatokat Biosil termékek felhasználásával végezték. Az eredményeket nem lehet és nem is szabad más márkákra alkalmazni.*


1 étrend-kiegészítő két különböző formában

A kiváló minőségű vegán étrend-kiegészítőnk három – shopunkban kettő; original capsules és drops – különböző formában kapható. Így könnyen kiválaszthatja azt, ami Önnek a legkényelmesebb. Ugyanaz a kiváló összetevő, ugyanaz a sugárzó eredmény, csak más formában. Válassza a kedvencét!

Biosil Original Capsules

Biosil Drops


Klinikai vizsgálatok:

Fénykárosodott bőr | Biosil Kollagéngeneátor

Andre Barel professzor, a belgiumi Vrije Universiteit Brussel professzora által vezetett randomizált, kettős vak, placebo-kontrollos vizsgálat 50 nő bevonásával 20 héten keresztül zajlott. Társszerzői voltak: A. Timchenko, P. Clarys, K. De. Paepe és V. Rogiers (a Vrije Universiteit Brussel, Belgium); valamint Mario R. Calomme, Nathalie Demeester és Dirk Vanden Berghe (Antwerpeni Egyetem, Belgium). A tanulmányt lektorálták, és 2005-ben tették közzé az Archives of Dermatological Research folyóiratban.

A kutatók kimutatták, hogy azon nőknek, akik ch-OSA-t szedtek 30%-al csökkentek a ráncaik.

Amit találtunk
Más szavakkal, a ch-OSA® t szedő csoportnál átlagosan 19% -kal csökkentet a ráncok mélysége a kiindulási értékhez képest, míg a placebo csoport vonalai 11% -kal romlottak a vizsgálat során. Ezzel párhuzamosan a kutatók a ch-OSA® csoportban a bőr rugalmasságának 45% -os javulását mérték, míg a placebo csoport bőrének rugalmassága további 44% -kal romlott ugyanebben az időszakban. Összességében a ch-OSA® szedése átlagosan 89% -os rugalmasságnövekedést okozott.
Végül a ch-OSA® csoport úgy értékelte, hogy hajuk és körmük törékenysége jelentősen csökkent, míg a placebo csoportban lévő nők nem figyeltek meg jelentős változást.

Összegzés
a placebo csoporthoz képest a ch-OSA-t® szedő résztvevőknél kimutatták, hogy:

  • 30%-kal csökkent a finom vonalak és ráncok mélysége.
  • 89%-os javulás következett be a bőr rugalmasságában.
  • A haj- és köröm töredezése jelentősen csökkent.

Résztvevők
50 egészséges 40 és 65 év közötti kaukázusi nő vett részt a kísérletben, – átlagos életkoruk 50 év körül volt -, mindegyiküknél megfigyelhetők voltak már az arc öregedésének jeleit. Az öregedés általános jelei mellett a bőrükön a napkárosodás is látszott.

Önértékeléssel megállapított haj és köröm töredezés ch-OSA-t szedő és placebó
csoportban.

Konklúzió
A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a ráncok csökkenése és a bőr rugalmasságának javulása mind a regenerációnak, mind a kollagénszálak új termelésének köszönhető, amelyet a ch- OSA® aktivált. Az eredmény egy sokkal sűrűbb, fiatalabb megjelenésű kollagén keret a bőrben.


Hajminőség | Biosil Kollagén Generátor

A kutatás célja a ch-OSA® szedésének haj minőségére gyakorolt hatásának tanulmányozása volt, beleértve a rugalmasságot, a szakítószilárdságot és a vastagságot.

Randy Wickett, a Cincinnati Egyetem professzora által vezetett randomizált, kettős-vak, placebo- kontrollos vizsgálat 48 nő bevonásával kilenc hónapon keresztül zajlott. Társszerzői: E. Kossmann (Holzminden, Németország), A. Barel és P. Clarys (Vrije Universiteit Brussel, Belgium), valamint N. Demeester, D. Vanden Berghe és M. Calomme (Antwerpeni Egyetem, Belgium). A tanulmányt lektorálták, és 2007-ben tették közzé az Archives of Dermatological Research folyóiratban.

Amit találtunk
A vizsgálatban arra a következtetésre jutottak, hogy hat hónap elteltével a ch-OSA® napi orális bevitele pozitív hatással volt a szakítószilárdságra, beleértve a rugalmasságot és a törési terhelést, és mérhetően vastagabb hajat eredményezett. A kutatók a ch-OSA® -t szedő csoportban a hajátmérő jelentős növekedését figyelték meg, szemben a placebo csoportnál ez nem változott. A ch-OSA® -t szedő csoportban a törési terhelés kisebb csökkenését is tapasztalták a placebo csoporthoz képest. Megfigyelték, hogy mindkét csoportban csökkent a rugalmasság, de a változás lényegesen kisebb volt a ch-OSA® csoportban.

Összegzés
a placebó csoporthoz képest a ch-OSA-t fogyasztó résztvevőknél kimutatták, hogy:

  • 12,8% vastagabb a hajszál átmérő (vastagság).
  • 13,1% magasabb a szakítóerő (erősség).
  • 7,3% magasabb az elasztikus gradiens (rugalmasság).

Résztvevők
A kísérletben 48 vékonyszálú, de legalább 15cm hosszú hajú kaukázusi nő vett részt, életkoruk 18-tól 65-ig váltakozott, átlagéletkoruk 43 év volt.

A szakítószilárdság a ch-OSA-t szedő nőknél a placebóval összehasonlítva. A szakítőerő az a tulajdonság ami ahhoz kell, hogy ne töredezzen a haj.

A hajvastagság, azaz a hajszál keresztmetszete a ch-OSA-t fogyasztók a placebóval összahasonlítva.


Térdkopásos izületi gyulladás | Biosil Kollagén Generátor

A kutatás célja a ch-OSA® hatékonyságának tanulmányozása a térd kopásos izületi gyulladásos megbetegedéseinél.

Ezt a randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollos, többközpontú, 166 fős, vizsgálatot 12 hét alatt végezték el, és Piet Geusens professzor, a belgiumi Hasselt Egyetem Orvosbiológiai Kutatóintézetének professzora vezette. Társszerzője K. Pavelka (Prágai Reumatológiai Intézet); J. Rovensky (Reumás Betegségek Nemzeti Intézete, Szlovákia); J. Vanhoof (ReumaClinic, Belgium); N. Demeester és M. Calomme (Rutatás és Fejlesztés, Bio Ásványok, Belgium); és D. Vanden Berghe (Antwerpeni Egyetem, Belgium). A tanulmányt lektorálták, és 2017-ben tették közzé a BMC Musculoskeletal Disorders folyóiratban.

Amit találtunk:
A kutatók jelentős javulást találtak a ch-OSA-t® szedő férfiaknál a placebocsoportban lévő férfiakhoz
képest. 12 hét elteltével a ch-OSA-t® szedő férfiak arról számoltak be, hogy:

26% -kal kevesebb a térdpanasz, mint a placebo csoportban lévő férfiak esetében.

35%-kal kisebb a térdmerevség, mint a placebo csoportban lévő férfiaknál.

25%-kal jobb napi működés, mint a placebo csoportban lévő férfiaknál.

Összegzés
A porc kevésbé bomlott le a ch-OSA-t® szedő férfiak esetében. A vérben és a vizeletben a kollagén lebomlásának biokémiai markerei jelentősen csökkentek. 12 hét elteltével a kutatók azt találták, hogy a ch-OSA-t® szedő férfiak:

  • 25%-kal kevesebb CTX-II (II. típusú kollagén C-telopeptid fragmensek), mint a placebo csoportba tartozó férfiaknál
  • 19%-kal kevesebb COMP (porc oligomer mátrix fehérje), mint a placebo csoportba tartozó férfiaknál

Résztvevők
166 fő vett részt a kísérletben (120 nő és 46 férfi); koruk:50 és 75 éves kor között volt, a térd
porcvesztésének egyértelmű tüneteivel rendelkeztek.

A térdízületi gyulladásban szenvedő férfiak jelentette kellemetlenségek, merevség és nehézségek a mindennapi funkciók ellátásában; a ch-OSA®-t szedő férfiak a kontrollcsoportban lévő férfiakkal szemben. A WOMAC egy széles körben használt és validált önértékelési mérőeszköz arra vonatkozóan, hogy az ízületek egészsége hogyan hat az emberekre.

A porckopás biokémiai markereinek jelenléte a ch-OSA®-t szedő férfiaknál a kontrollcsoportba tartozó férfiakhoz képest.

Következtetések
A kutatók úgy találták, hogy az ízületi diszkomfortérzet és mobilitás megfigyelt javulása a ch-OSA®
pozitív hatásainak köszönhető, mely jó hatással van a porc, szalagok, inak és csontok kollagénjére.

Vélemények

Hamarosan..


Tudományos hivatkozások:

„Effect of oral intake of choline-stabilized orthosilicic acid (ch-OSA®)on skin, nails and hair in women with photodamaged facial skin” by Barel et al. presentation at the US Symphosium of the International Society for Bioengineering and the Skin, Orlando, October 28, 2004, Skin Research and Technology, Volume 10. Number 4, November 2004.

„Effect of oral intake of choline-stabilized orthosilicic acid on skin, nails and hair in women with photodamaged facial skin” by
Barel et al. poster presentation at the 63rd American Academy of Dermatology Annual Meeting, New Orleans, February 2005. Journal of the American Academy of Dermatology, Volume 52. Number 3,
March 2005

„Effect of oral intake of ch-OSA® choline-stabilized orthosilicic acid on skin, nails and hair in women with photodamaged skin”
by A. Barel M. Calomme A. Timchenko K. De. Paepe N. Demeester V. Rogiers P. Clarys D. Vanden Berghe in Archives Dermatological
Research Volume 297: 147–153 ,2005


„Effect of oral intake of choline-stabilized orthosilicic acid on hair tensile strenght and morphology in women with fine hair by Wickettet al. presentation at Fifth International Congress of Hair Research
Vancouver June 13-16 2007

„Effect of oral intake of choline-stabilized orthosilicic acid (ch-OSA®) on hair tensile strenght and morphology in women with fine hair by R.R. Wickett et al. in Archives of Dermatological Research, Volume 299, 499-505, 2007

„Choline-stabilized ortosilicic acid (ch-OSA®) supplementation as an adjunct to calcium/vitamin d stimulates markers of bone formation in osteopenic females: a randomized placebo-controlled trial” by T.
Spectator et al., in BMC Musculosketal Disorders Volume 9:85, 1-10, 2008.


Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások