Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Rólunk

Célunk, hogy ellássuk ügyfeleinket az egészségi állapotuk javításához (vagy éppen élethosszuk meghosszabbításához) szükséges étrend-kiegészítőkkel és hozzájuk kapcsolódó átfogó ismeretekkel. A termékeket elsősorban a Táplálkozás-Beállítás™, a GAL, a YiYa és a NOW termékcsaládok szakmai támogatásával és ajánlásával választottuk ki, a rendelkezésre álló legfrissebb tudományos kutatások figyelembe vételével.

Szakmai céljaink fényében számos saját márkás terméket kínálunk (Freyagena), emellett kizárólagos hazai képviselői vagyunk olyan neves márkáknak, mint a BioSil®, a Iodoral vagy a TerraFlora. 

A megfelelő étrend-kiegészítők komplexen járulnak hozzá egészségünk fenntartásához vagy éppen visszaszerzéséhez. Küldetésünk az, hogy mindezt körültekintően és lelkiismeretesen támogassuk.

A Freyagena termékek alapanyagai elismert európai, japán, ausztrál és USA-beli beszállítóktól származnak; kínai, indiai, tibeti hagyományos “gyógyászatok” alapanyagai szigorú európai uniós szabályozás alatt történik, valamennyi alapanyagunkat európai laboratórium is bevizsgálja. Szigorúan lektorált, nemzetközi sztenderdeknek megfelelő kutatásokra támaszkodunk, nem kötünk olyan kompromisszumokat, amelyek miatt a termék hatékonysága vagy biztonságossága (pl. glutén- és tejszármazékmentesség) kérdéssé válna.


Bartha Ákos

szakmai vezető;
élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató,
vezető funkcionális táplálkozási és hormonegyensúly szakértő

Palágyi Adrienn

Palágyi Adrienn

online üzletfejlesztési és kommunikációs partner, web manager

Kaiser Zsolt

webshop manager


Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások