15%-os csomagakciók, valamint 28.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

Rólunk

Célunk, hogy ellássuk ügyfeleinket az egészségi állapotuk javításához (vagy éppen élethosszuk meghosszabbításához) szükséges étrend-kiegészítőkkel és hozzájuk kapcsolódó átfogó ismeretekkel. A termékeket elsősorban a Táplálkozás-Beállítás™, a GAL, a YiYa és a NOW termékcsaládok szakmai támogatásával és ajánlásával választottuk ki, a rendelkezésre álló legfrissebb tudományos kutatások figyelembe vételével.

Szakmai céljaink fényében számos saját márkás terméket kínálunk (Freyagena és Freyagena Balance), emellett kizárólagos hazai képviselői vagyunk olyan neves márkáknak, mint a Iodoral vagy a TerraFlora. 

A megfelelő étrend-kiegészítők komplexen járulnak hozzá egészségünk fenntartásához vagy éppen visszaszerzéséhez. Küldetésünk az, hogy mindezt körültekintően és lelkiismeretesen támogassuk.

A Freyagena és Freyagena Balance termékek alapanyagai elismert európai, japán, ausztrál és USA-beli beszállítóktól származnak; kínai, indiai, tibeti hagyományos “gyógyászatok” alapanyagai szigorú európai uniós szabályozás alatt történik, valamennyi alapanyagunkat európai laboratórium is bevizsgálja. Szigorúan lektorált, nemzetközi sztenderdeknek megfelelő kutatásokra támaszkodunk, nem kötünk olyan kompromisszumokat, amelyek miatt a termék hatékonysága vagy biztonságossága (pl. glutén- és tejszármazékmentesség) kérdéssé válna.


Bartha Ákos

szakmai vezető;
élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató,
vezető funkcionális táplálkozási és hormonegyensúly szakértő

Palágyi Adrienn

Palágyi Adrienn

online üzletfejlesztési és kommunikációs partner, web manager

Kaiser Zsolt

webshop manager


Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások
Kiút az emésztőrendszeri panaszokból!

Tisztázatlan eredetű emésztési vagy emésztéssel összefüggésbe hozható panaszokkal küzdesz? Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!

ELŐADÁS Bartha Ákossal 10.17-én - online is!

NutriBalance kedvezmény:

-1000 Ft OFF!