15%-os csomagakciók, valamint 25.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

GYIK

Gyakran feltett kérdések

Célzottan javasoljuk a Pre-Pro pakkunkat: https://nutribalance.hu/termek/pre-pro-pakk/ Javasoljuk a leírás alapján ezt is: https://nutribalance.hu/termek/now-super-enzymes-90-capsules/ És esetleg olvassa el a könyvünket bélpanaszok ügyben: https://tinyurl.com/bmux5kxy

A papain és bromelain enzimek kapcsán merül fel ez a hatás. Mindez azonban elsősorban a régi típusú véralvadás-gátlókra vonatkozhat. Mindenképpen egyeztessen a kezelőorvosával. Amennyiben Ő nem javasolja vagy nem tud érdemben válaszolni, akkor nem javasolt ennek a készítménynek a szedése.

A Freyagena Arabino-X-immunorost mellé nem szükséges a Freyagena Bio-immunorostkomplex is, elegendő az egyik. A GAL-Bimuno mellé 1 adag, azaz kb. 4 gramm elegendő az Arabino-X-ből. 1 x 1 Arktisz jódot javaslunk reggeli vagy ebéd mellé (a szelén is fontos).

Adható neki a termék, a PRE-PRO Pakkunkat javasoljuk: https://nutribalance.hu/termek/pre-pro-pakk/

A Freyagena Bio-immunorostkomplex PREbiotikum, azaz egy az egyben PRObiotikum nem váltható ki vele. Tehát probiotikum mellett szedhető (vagy ha mégsincs szükség probiotikumra). A termék adható 3 éves gyermeknek, 2 x fél-1 adag, azaz kb. min. 2 x 2 gramm (púpos mokkáskanál). Ételbe tehető, igen. És bármeddig alkalmazható, élelmi anyag.

Az Enterol-t érdemes beszedni a Freyagena Bio-immuno mellett. Mellé pedig a BioGaia junior cseppek működhetnek még. Idehaza nem ismerünk sok könnyen beszerezhető és megfelelő mennyiségű, eleve por alakú, íztelen probiotikumot. Valamint probiotikum meleg ételbe/italba nem tehető (a PREbiotikumok igen).

Ez pl. működhet:
 

2 heti adag a Fito SIB (ox)3, napi 2×1 közvetlenül főétkezés előtt – ez egy kúra. Ebben a két hétben érdemes emellé toxinkötőt is szednie (aktív szén vagy zeolit-por) – kb. 1,5 órára mindentől (étkezés, étrendkiegészítő).
Emellett már szedheti folyamatosan a PRE- és PRObiotikumot is, majd azokat tovább (akár hosszú hónapokig).
Javasoljuk, hogy az Alacsony FODMAP-étrend című könyvünket is szerezze be (Bartha-Mezei). És igen, a CN-X Lacto7 használható hisztaminózis esetén.

Adható neki a termék, a PRE-PRO Pakkunkat javasoljuk: https://nutribalance.hu/termek/pre-pro-pakk/

https://nutribalance.hu/termek/now-super-enzymes-90-capsules/
2 főétkezéssel X min. 1
Valamint: https://nutribalance.hu/termek/freyagena-balance-bartha-fucoidan/
Napi 1 X 1 főétkezést követően.
Illetve megfontolandó egy “alap” multivitamin napi használata: https://nutribalance.hu/termek/gal-multivitamin-30-adag/ (mellé egy kicsit több extra C-vitaminnal).

Igen. Ez a termék kibontható a kapszulából. Italba/ételbe is keverhető, azonban az ne legyen meleg vagy forró.

Tag: Terraflora

Hivatalosan 3 éves kor alatt csak külön engedéllyel rendelkező étrend-kiegészítő kínálható. Azonban a Fucoidan egy élelmi anyag, hínár és moszat formájában sok van belőle az étrendben, elsősorban a távol-keleti országokban.
3 naponta 1×1 adható főétkezéssel. Nyugodtan kibontható a kapszulából, az íze azonban nem kellemes (rizstejbe vagy kevés narancslébe működhet).

Tag: Fucoidan

A Deep Immune a Daily Care-hez képest a jótékony baktérium Lactobacillus lactis által termelt, úgynevezett LC-Plasma hozzáadása készül, mely aktivál bizonyos immunsejteket (plazmacitoid dendritikus sejtek): az LC-Plasmát gyakran az immunrendszer “főparancsnokaként” is nevezik emiatt. A Terraflora Deep Immune konkrétan az IMMUSE™ LC-Plasma-t tartalmazza, mely egy egyedülálló paraprobiotikum, klinikailag tesztelt Ez a hatóanyag áthidalhatja a veleszületett és adaptív immunrendszer közötti szakadékot – az első és a második védelmi vonalunkat. Számos egészségügyi kihívásnál kardinális ez a probléma, pl. nyitott ablak szindróma, krónikus fáradtság szindróma, fibromialgia, SLE, MSIDS, stb.

Konkrét publikáció a témában: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31034253

Összetételben látható, hogy K-vitaminból dupla dózist tartalmaz a forte.

Szoptatás alatt biztonsággal a kávé SEM igazán javallott. Amennyiben viszont az anyuka eddig is fogyasztott kávét, akkor 1 adag ebből is elfogyasztható. Várandósság során viszont nem javasoljuk!

Amire zselatin van írva, az zselatin is. Nem agar-agar. 

Tag: kapszula

TheTrendPlus.com - Weboldalkészítés, webáruházfejlesztés, marketing szolgáltatások