Részletes termékinformációk
MARHA- ÉS HALKOLLAGÉN
Multikollagén komplexünkben francia halkollagént használunk, előemésztett, 2000 Dalton alatti peptidek formájában a hatékonyabb hasznosulás végett. A halkollagén a marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. Marhakollagénünk is hidrolizált, azaz előemésztett, már peptid formában van jelen. Fontos megjegyezni, hogy a kollagének pótlása nem váltja ki az alaplevek (pl. csontleves) fogyasztását, hiszen ezen ételekben található fehérjék és mátrixanyagok nagyon fontosak többek között a gyomor- és bélnyálkahártya egészségéhez és egyensúlyához.
CSIRKEPORC-KIVONAT
Ugyancsak Franciaországból származó, prémium minőségű hidrolizált csirkeporc-kivonatunk nemcsak a porcokban lévő, úgynevezett II-es típusú kollagén forrása, hanem komplex módon további mátrixanyagokat is biztosít, pl. természetes hialuronsavat és aminoglikánokat (kondroitin-szulfát, stb.).
TOJÁSHÉJ-MEMBRÁN
A tojáshéjmembrán porban található természetes összetevők közül kiemelhetjük a natív kollagénfehérjéket, valamint a glükózamint is. Bartha Ákos már hollandiai egyetemi és doktori tanulmánya során felfigyelt ennek a különleges kollagénformának a tulajdonságaira, ennek megfelelően alapanyagunkat egy világhírű holland gyártótól szerezzük be.
MATCHA TEA
Semmiféle kompromisszumot nem vállaltunk ezzel az összetevővel sem. Japán teaszertartásokhoz ajánlottminőségű (ceremonial grade), ökológiai gazdálkodásból származó (bio) matcha tea-porunkat egy 1888 óta működő japán családi vállalkozástól szerezzük be. Matcha teánkat Kagoshima prefektúrában kistermelők termesztik és dolgozzák fel tradicionális kézműves módszerekkel, japán gondossággal és precizitással. Porunk ORAC-értéke 25X magasabb, mint a chia-magé és 8X magasabb, mint a goji-bogyóé. A terméket magas, EGCG-ra standardizált fehér tea-kivonattal (min. 90% össz polifenol és 40% ECGC) is gazdagítottuk. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a kötőszövetek megfelelő állapotának, működésének fenntartásához.
Összetevők:
Marhakollagén peptidek; Halkollagén peptidek, Rezisztens keményítő (RS) tápiókából; Hidrolizált csirkeporckivonat;
Tojáshéjmembrán-por (kollagén); Matcha tea-por; Fehér tea-kivonat, C-vitamin (100 mg,
L-aszkorbinsavból)
Értékelések
Még nincsenek értékelések.