Részletes termékinformációk
Tápanyagtáblázat
Tápanyagérték 100 ml-ben:
energia | 23,6 kcal/100 kJ |
zsír | 0 g |
– ebből telített zsírok | 0 g |
szénhidrát | 5,9 g |
– ebből cukor | 5,9 g |
fehérje | 0 g |
só | 0 g |
Ne rázd fel! Óvatosan nyisd ki. Az erjedési folyamat során kialakulhat némi alkohol (<1,2%), ezért a kombucha nem alkalmas olyan emberek számára, akik számára akár kis mennyiségű alkohol is káros lehet. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. A felbontástól számított 3 napon belül fel kell használni.
Tejsav baktérium még soha nem volt ilyen finom! A kombucha egy hagyományos, fermentált zöld tea, mely tejsav baktériumokat is tartalmaz. A kombucha fogyasztás történelme ugyan már több ezer évre nyúlik vissza, de csak az elmúlt években lett igazán népszerű világszerte.
Mitől különleges a Puhdistamo kumbucha itala?
Természetesen ezen Puhdistamo termék készítése során sem kötöttek kompromisszumokat, ezért kizárólag 4 kiváló minőségű összetevő jelenti az alapot: szűrt víz, zöld tea, cukor és kombucha kultúra. Minden a tiszta vízzel kezdődik, melyet fordított ozmózis segítségével szűrünk át, míg majdnem olyan tiszta lesz, mintha desztilláltuk volna – így ugyanis kimagasló hatékonysággal képes felvenni a tápanyagokat és a tea ízét. A teához használt kombucha tea egy organikus Sencha – egy klasszikus japán zöld tea, amely híres a rendkívül gazdag ízvilágáról.
A cukor a tejsav baktériumtörzsek (más néven: SCOBY) fejlődésének üzemanyagaként fontos szerepet játszik a fermentáció folyamatában. A termék kialakításakor kizárólag organikus nádcukrot használtak – nem található benne édesítőként étkezési cukor. Az ital cukortartalma kevesebb, mint 6 gramm 100 ml-enként, mely sokkal alacsonyabb, mint más hasonló termékeké. A Puhdistamo kombucha italok mindegyike teljes mértékben pasztörizálatlan.
A kultúrák az élesztőgombák és a tejsavbaktériumok kombinációja, amely előnyösen használja fel az italban lévő cukrokat és tápanyagtartalmát. A kombucha ital készítése egzakt művészet. A fermentáláshoz hasonlóan a kombucha készítésének folyamata is különös odafigyelést és szakértelmet igénylő folyamat, és az olcsó ebben a műfajban nem igazán jó. Az erjesztést korszerű acéltartályokban 26-28 fokon pontosan végezik a lehető legmagasabb minőségi érdekében. Egy palack elkészítésének ideje és a gondos kezelése körülbelül négy hétbe telik. Így egy ízletes, szénsavas, hiteles Kombucha italt hozott létre a Puhdistamo!
Az ízletes szénsavas Kombucha tökéletes bármilyen helyzetben: ‘étel’ italként, szomjoltóként vagy party italként. Nagyon egyszerű és természetes módszer a hagyományos üdítők és energiaitalok helyettesítésére! Próbáld ki a Kombuchát reggel, éhgyomorra vagy étkezés előtt, és figyeld meg az emésztésre vagy az étkezés utáni állapotra gyakorolt hatást.
Összetevők
szűrt víz, kombucha kultúra, organikus zöld tea, szén-dioxid, organikus nádcukor, természetes gyömbér ízesítő, természetes citrom ízesítő (Sunfiber ®)
Egy üveg Kombucha Ginger-Lemon körülbelül egymillió tejsavbaktériumot tartalmaz (természetes termék, vagyis a mennyiség tételenként változhat).
Értékelések
Még nincsenek értékelések.