Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

TRIÓ szakácskönyv csomag

14.680 Ft

Az akciós könyvcsomag tartalma:

1 db Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV I.

1 db Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV II. – Szakácskönyv PCOS-, Inzulinrezisztencia-, Pajzsmirigy és Alacsony FODMAP-protokollokhoz

1 db Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV III. – Ételöröm/Életöröm – Nutri-Funkcionális receptek

 

További részletek

0 db készleten

A rendelés leadásakor kérjük vegye tekintetbe, hogy az előrendelhető termék végett a megrendelése kiszállítási ideje megnövekedhet és akár 1-2 hét is lehet.

Kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban? Írd meg nekünk!

Cikkszám: 5999860312215 Termékkategória:

ELŐNYÖK

HAZAI TERMÉKEK IS
HAZAI TERMÉKEK IS
Magyarországon fejlesztett és gyártott termékek
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
Természetes összetevőkkel
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
Termékeink minőségére szakértelmünk a garancia
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Rendelkezésre álló kutatások figyelembe vételével

Részletes termékinformációk

 

Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV I.

Ebben a könyvben szeretnénk megmutatni, illetve segítséget nyújtani a szűkített keresztmetszetű táplálkozást követők számára, hogy lehet színes és ízekben gazdag ételeket készíteni. A receptek egy része hazai ízvilágot tükröz, másik része a világ konyháira nyitott klasszikus és egyéni kedvencek.

A szakácskönyv 100%-ban gluténmentes recepteket tartalmaz, továbbá az alábbi “gyógyétrendek”/protokollok és anyagcsere-profilok szerint soroltuk az ételeket. 

  • Mérsékelt anyagcsere  ≤≥  Markáns anyagcsere
  • Paleolit szemléletű autoimmun-protokoll (AIP)
  • Inzulinrezisztencia-protokoll (IR)
  • Alacsony FODMAP-étrend
  • “Babahozó” ételek

6 fejezettel: Reggelik, Levesek, Főételek, Saláták és köretek, Halak és tengergyümölcsei, Uzsonnák és édes falatok.

ISBN: 978-615-00-8368-1

 


Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV II.

Szakácskönyv PCOS-, Inzulinrezisztencia-, Pajzsmirigy és Alacsony FODMAP-protokollokhoz

Ez a könyv azért született meg, hogy a mindennapokba beépíthető receptek és ötletek által nyújtsunk segítséget a gyógyuláshoz vezető úton. A szakácskönyv két részre oszlik, az első fejezetben az Alacsony FODMAP-étrendé a főszerep (a bélrendszer természetes mikroflórájának helyreállításához javasolt étrend), a második fejezetben pedig a pajzsmirigy- és inzulinrezisztencia protokoll követői számára alkottunk recepteket. A könyvben található 90 recepttel szeretnénk
megmutatni, hogy ez a fajta étkezés igenis lehet sokszínű, változatos és legfőképpen: finom.

A szakácskönyv 100%-ban gluténmentes recepteket tartalmaz, továbbá az alábbi protokollok szerint soroltuk az ételeket;

– Alacsony FODMAP-étrend (FODMAP)

– Pajzsmirigy protokoll (PM)

– PCOS és Inzulinrezisztencia-protokoll (PCOS – IR)

– Paleolit szemléletű autoimmun-protokoll (AIP)

Két nagy fejezet:

1. fejezet: Alacsony FODMAP-étrend
2. fejezet: PCOS, Inzulinrezisztencia és Pajzsmirigy

A fejezeteken belül pedig az alábbi témák szerint:

Reggelik, Levesek, Húsételek, Halételek, Köretek, Desszertek

ISBN: 978-615-00-9732-9

 


Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV III.

– Ételöröm/Életöröm – Nutri-Funkcionális receptek

Színes zöldségek, bogyós gyümölcsök, tojás, csontleves, illatos fűszerek, minőségi húsok, belsőségek, tengeri algák, kakaó… Hogy mi a közös ezekben a csodálatos alapanyagokban? Mindegyik az úgynevezett Nutri-Funkcionális™ táplálkozás eleme. Úgy is lehetne definiálni őket, hogy ezek a legtápanyagdúsabb, természetes élelmiszerek. Rendszeres fogyasztásuk hozzájárul az optimális tápanyag ellátottság eléréséhez, a vitalitás fenntartásához.

A szezonalitás természetes ritmusát követve:
Tavasz, Nyár, Ősz és Tél fejezetekkel alkottuk meg a könyvben található 60 receptet, melyeket gyönyörű étel fotókkal koronáztunk meg.

A receptek stílusa elég változatos, pont, mint amilyen a mi ízlésünk is. A saját kreációinkat részben nemzetközi tapasztalatok ihlették, de ezeken túl igyekeztünk egy olyan ízvilágot létrehozni, ami a hazai gasztronómia hagyományaiba is jól illeszkedik. Szerintünk egy nemzet konyhája akkor él, ha képes a klasszikusai tiszteletben tartása mellett folyamatosan megújulni és haladni a korral.

ISBN: 978-615-01-2640-1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TRIÓ szakácskönyv csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások