Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Life Extension B12 Elite

5.220 Ft

60 db tabletta

Két aktív forma az agy egészségéért és a dopamin termelésért, szopogató tabletta formájában.

A B12-vitamin nélkülözhetetlen az agy egészségéhez és működéséhez, az energia anyagcseréhez és a vörösvértestek termeléséhez. A B12 Elite ennek a létfontosságú vitaminnak két aktív formáját egyesíti egy vegetáriánus szopogató tablettában.


Adagolása: oldja fel a szájban vagy rágjon el naponta egy (1) tablettát, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

További részletek

5 készleten

Kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban? Írd meg nekünk!

Cikkszám: 737870241966 Termékkategória: Címke:

ELŐNYÖK

HAZAI TERMÉKEK IS
HAZAI TERMÉKEK IS
Magyarországon fejlesztett és gyártott termékek
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
Természetes összetevőkkel
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
Termékeink minőségére szakértelmünk a garancia
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Rendelkezésre álló kutatások figyelembe vételével

Részletes termékinformációk

Mi az a B12 Elite?

A B12-vitamin elengedhetetlen a megfelelő biológiai folyamatokhoz. A B12-vitamin szérumszintje idővel csökkenhet, és mivel elsősorban állati termékekben található, így a vegetáriánus étrend nem biztos, hogy elegendő B12-vitamint biztosít. A B12 Elite 500 mcg adenozil-kobalamint és 500 mcg metil-kobalamint tartalmaz, a B12 két neurológiailag aktív formáját.

A B12 Elite ennek a B12-vitamin két formáját kombinálja – mindkettő nélkülözhetetlen a megfelelő testi és neurológiai működéshez.

 

A B12 Elite előnyei

  • Az újszerű formula a bioaktív B12 két formáját biztosítja
  • Segít megvédeni az érzékeny agysejteket
  • Elősegíti az egészséges dopaminszintet
  • Támogatja a megfelelő B12 szérumszintet
  • Elősegíti az agy általános egészségét

 

A B12-vitamin (más néven kobalamin) egy vízben oldódó vitamin, amely létfontosságú szerepet játszik az idegrendszer, a vérsejtek és még a DNS egészségében is (a B12 segíti megvédeni a kromoszómák érzékeny részeit). B12 Elite formula a kobalamin két bioaktív formáját tartalmazza, amelyek megkönnyítik a szervezet számára a B12-vitamin felszívódását és a B12-vitamin egészségügyi előnyeinek elérését.

 

Miért érdemes a B12 Elite-et használni?

Akár az agy egészségének elősegítéséről, akár az idegrendszer támogatásáról, akár a sejtek egészségének és energiaszintjének fenntartásáról van szó, a B12-vitamin nélkülözhetetlen ezekhez a folyamatokhoz. Tehát ez a vitamin kiválóan szolgálja az egészségünket, azonban egyre gyakoribb, hogy alacsony a szintje a szervezetünkben. Az étkezési szokásokban bekövetkezett változások, mint például a növényi alapú étrendre való nagyobb mértékű áttérés, valamint az idő múlása, szintén hatással van ennek a létfontosságú tápanyagnak a szintjére.

Szerencsére a Life Extension szakértői megalkották a B12 Elite terméket, hogy segítsék pótolni a hiányosságokat. Nem is akármilyen formában hozták létre mindezt. A B12 Elite a B12 aktív formáit tartalmazza, így a szervezetünk könnyebben hasznosítja és azonnal hozzájuthatunk a B12 nyújtotta egészségügyi előnyökhöz. Ez az ízletes vegetáriánus szopogató tabletta nem tartalmaz mesterséges aromákat, színezéket vagy édesítőszert, és egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

Támogassa agya egészségét, idegrendszerét, vérsejtjeit és még sok mást a Life Extension B12 Elite tabletta segítségével.

 

A termék részletei

A B12-vitamin jót tesz nekünk, azonban sokan nem jutnak elegendő B12-vitaminhoz csupán az étrendjükből. Az okok a korral összefüggő elégtelenségtől az étrendi bevitelig terjednek. A B12 elsősorban állati forrásból származik, így a vegetáriánus étrendet követők nem jutnak elegendő mennyiséghez.

Az B12 Elite kétféle kobalamint kombinál: adenozil-kobalamint és metil-kobalamint. Ezek “aktív” formák – ami azt jelenti, hogy a szervezet azonnal hasznosítani tudja őket.

 

Az adenozil-kobalamin segít megőrizni az idegsejtek megfelelő működését

Az LRRK2 (Leucin-Rich Repeat Kinase 2) egy olyan enzim, amely foszfátcsoportok hozzáadásával módosítja a fehérjéket1. Ennek az enzimnek a gátlása segít megőrizni az idegsejteket2. Számos preklinikai vizsgálat kimutatta, hogy a B12 adenozil-kobalamin formája a foszforiláció (foszfátcsoportok hozzáadása az aminosavakhoz) csökkentése révén gátolja több LRRK2-változat aktivitását az idegsejtekben3.

Ezek a vizsgálatok azt is találták, hogy az adenozil-kobalamin segített szabályozni a dopamin felszabadulását, ami egy olyan neurotranszmitter, amely fontos szerepet játszik a kognitív funkciókban, mint például a motoros kontroll, az ingerkeltés, a megerősítés és a jutalmazás3-6.

 

Az energia-anyagcsere kofaktora

Az adenozil-kobalamin a mitokondriumokban, a sejtek erőműveiben is aktív. Szükséges a szukcinil-CoA szintéziséhez, amely vegyület a sejtek energiaanyagcseréjét támogatja7-9.

 

Metil-kobalamin a sejtek egészségéért és azon túl is

A metil-kobalamin a B12 egy másik neurológiailag aktív formája (bár az adenozil-kobalamintól eltérő módon aktív). A metilkobalamin támogatja a központi idegrendszert, és elengedhetetlen a sejtek osztódásához és növekedéséhez10.

A metilkobalamin támogatja az egészséges homociszteinszintet is11-14. E vegyület túlzott szintjének gátlása kulcsfontosságú az egészséges szív- és érrendszeri és neurológiai funkciók fenntartásához.

 

B12 az egészséges idegrendszeri működésért

A B12 Elite formula a metil-kobalamint és az adenozil-kobalamint kombinálja az optimális kognitív támogatás érdekében. Szeretné a B-vitaminok teljes skálájának egészségügyi előnyeit élvezni? Ezesetben a BioActive Complete B-Complex formulánkat is javasoljuk, ami tartalmazza a B-vitaminok széles spektrumát az egész test egészségéért.

 

Kiegészítő adatok

Egy adag: 1 vegetáriánus szopogató tabletta

Adagonkénti mennyiség:

B12-vitamin (adenozil-kobalamin, metil-kobalamin formájában): 1000 mcg

Egyéb összetevők: maltodextrin, xilit, citromsav, guargumi, répalé, növényi sztearát, étkezési keményítő-módosított, stevia kivonat, eper aroma.

Non-GMO

 

Adagolás és használat

Oldja fel a szájban vagy rágjon el naponta egy (1) tablettát, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

 

Figyelmeztetések

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ

NE LÉPJE TÚL AZ AJÁNLOTT ADAGOT

Ne vásárolja meg, ha a külső pecsét törött vagy sérült.

Táplálékkiegészítők használatakor kérjük, konzultáljon orvosával, ha valamilyen betegség miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat.


Források:

1. Frontiers in neuroscience. 2020;14:527-527.
2. The Neuroscientist. 2018;24(5):486-500.
3. Cell Res. 2019;29(4):313-329.
4. International archives of medicine. 2010;3:24-24.
5. International Journal of Impotence Research. 2001;13(3):S18-S28.
6. Elife. 2017;6
7. EFSA Journal. 2008;6(10):815.
8. Nutrients. 2013;5(12):5031-45.
9. Nutrients. 2010;2(3):299-316.
10. Lancet Neurol. 2006;5(11):949-60.
11. Chem Biol Interact. 2006;163(1-2):94-112.
12. N. I. o. Health. Riboflavin Fact Sheet for Health Professionals. 
13. Altern Med Rev. 2011;16(3):263-74.
14. J Lipid Res. 2019;60(4):741-746.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Life Extension B12 Elite” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások