Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Life Extension Melatonin IR/XR

7.170 Ft

60db Kapszula

További részletek

12 készleten

Kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban? Írd meg nekünk!

Cikkszám: 737870220169 Termékkategóriák: , Címke:

ELŐNYÖK

HAZAI TERMÉKEK IS
HAZAI TERMÉKEK IS
Magyarországon fejlesztett és gyártott termékek
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
Természetes összetevőkkel
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
Termékeink minőségére szakértelmünk a garancia
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Rendelkezésre álló kutatások figyelembe vételével

Részletes termékinformációk

Részletek a termékről “Melatonin IR/XR” 

Egészségügyi előnyök egy pillanat alatt:

A jó éjszakai alvás elengedhetetlen a testi egészséghez, a mentális revitalizációhoz és az általános fizikai jóléthez. Sok embernek azonban nehézségei vannak az álomba merüléssel és az alvással is. Az alvási szokásaidat a cirkadián ritmusod szabályozza, amit a melatonin támogat. Ennek a hormonnak a természetes termelése az életkorral csökken. Ez megzavarhatja a cirkadián ritmust, és ennek eredményeként az alvás minőségét is. A kutatások azt mutatják, hogy nemcsak a természetes alvást támogatja, hanem számos egyéb egészségügyi előnyt is kínál. Ezek az előnyök közé tartozik az antioxidáns támogatás, a DNS-védelem, az immunrendszer támogatása és a kognitív egészség támogatása is!

 

Miért működik:

A melatonin egy hormon, amely természetesen termelődik a szervezetben. Triptofánból származik, és elsősorban arról ismert, hogy támogatja a cirkadián ritmust, más néven a „testórát”.

Bár leginkább az alvást elősegítő tulajdonságairól ismert, a kutatások azt mutatják, hogy számos egyéb egészségügyi előnye is van. Ezek közé tartozik az immunrendszer, a kognitív egészség és még a DNS sejtek támogatása is.

 

Alvástámogatás

A szervezet saját melatonintermelése csökken a természetes öregedési folyamat során. Ez az oka annak, hogy a hormonpótlás természetes megoldás lehet az alvászavarokkal küzdő, időskorú emberek számára.

Ezzel a hormonnal való kiegészítés segíthet azoknak, akik alvászavarral küzdenek, és segítenek kiegyensúlyozni a cirkadián ritmusukat.

 

Antioxidáns védelem és DNS sejt támogatás

A kutatások azt mutatják, hogy a melatonin erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Megtisztítja a szervezetet a leggyakoribb szabad gyökök némelyikétől (hidroxil és peroxil), és ezt hatékonyabban teszi, mint más antioxidánsok. Ezen kívül más antioxidánsokat is támogat, segítve a szervezet általános antioxidáns védelmét.

A DNS sejt támogatásához is fontos. Ennek az az oka, hogy segít gátolni egy bizonyos fajta szabad gyököt (peroxinitrit), amely megtámadja a sejten belüli DNS-szálakat. Ez tehát segít meggátolni a sejtek oxidatív károsodását.

 

Immunegészség

A melatonin segít aktiválni a T-helper sejteket. A T-helper sejtek szabályozzák más sejtek immunválaszát. Ez azt jelenti, hogy ezek a sejtek segítenek más sejteknek válaszolni az idegen molekulák inváziójára. A melatonin a T-helper sejtek aktiválásával támogatja az immunrendszer egészét.

 

Kognitív egészség

A kognitív hanyatlás a természetes öregedési folyamat normális következménye. De kevéssé ismert, hogy az életkorral összefüggő kognitív egészségügyi problémák megjelenése összefüggésben állhat a szervezet melatoninszintjével. Ennek az az oka, hogy a melatonin támogatja az agy saját antioxidáns védelmi rendszerét, és segít gátolni azokat az agyi tényezőket, amelyek az életkor által kiváltott kognitív hanyatlást idézhetik elő, például az agyban a szabad gyököket.

 

A termék mögötti tudomány:

Az elmúlt évek tudományos kutatásai bebizonyították, hogy a melatoninban sokkal több is van, mint pusztán a jó minőségű alvás elősegítése. Az is érdekes a melatoninnal kapcsolatban, hogy többféle módon is bevihető a szervezetbe, kezdve a hagyományos kapszula formától a normál vagy elnyújtott felszabadulásig a liposzómális adagolásig.

Minden Melatonin IR/XR kapszula 1,5 mg MicroActive® melatonint tartalmaz. Ez az azonnali és elnyújtott felszabadulású melatonin egyedülálló 50/50 arányú keveréke. Ha körülbelül 30 perccel lefekvés előtt veszi be, a Melatonin IR/XR segít abban, hogy gyorsan elaludjon, és egész éjszaka zavartalanul aludjon.

Egyetlen Melatonin IR/XR kapszula közepes adag melatonint biztosít, amely körülbelül hét órányi megszakítás nélküli alvást biztosít, így egész éjszaka nyugodtan aludhatsz.

Ez a melatonin termék 1,5 mg adag melatonint tartalmaz.

Tehát ne veszítse el az értékes alvást – próbálja ki a melatonint még ma!

 

Hogyan kell használni:

  • Vegyen be egy (1) kapszulát lefekvés előtt 30-60 perccel, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint. A melatonin természetesen éjszaka választódik ki a tobozmirigyből, és az optimális eredmény érdekében éjszaka kell bevenni.

Vigyázat:

  • A termék szedése előtt konzultáljon egészségügyi szolgáltatójával, ha valamilyen egészségügyi probláma miatt (különösen autoimmun vagy depressziós rendellenességek) kezelik. Legyen óvatos, ha alkohollal kombinálja. Ezt a terméket nem fogyaszthatják gyermekek, terhes vagy szoptató nők, illetve olyan nők, akik próbálnak teherbe esni. Ne kíséreljen meg gépjárművet vezetni vagy nehéz gépeket kezelni a termék bevétele után.

 

Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, zselatin (kapszula), hidroxi-propil-metil-cellulóz, nátrium-alginát, karnaubaviasz, szilícium-dioxid.

 

Adagolás és felhasználás:

Vegyen be egy (1) kapszulát lefekvés előtt 30-60 perccel, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint. A melatonin természetesen éjszaka választódik ki a tobozmirigyből, és az optimális eredmény érdekében éjszaka kell bevenni.

 

További információk

Tömeg 0,2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Life Extension Melatonin IR/XR” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FAQs

Life Extension Melatonin IR/XR (3)

Az IR/XR egy szabadalmaztatott márka melatonin, úgynevezett MicroActive alapanyag. Jellemző különbség, hogy egy gyors felszívódású részt (immediate release, azaz IR) és egy elnyújtott felszívódású részt (eXtended release, azaz XR) kombinálnak a jobb, célzott hatás érdekében.
Kiváló termék a PharmaNord is, a 3 mg-os. Mindenkinek más válik be. 3 mg-os kiszerelést csak gyógyszertárak árulhatnak idehaza. Van, akinek jobb a több hatóanyag. Van, akinek jobb az elnyújtott hatás.
Mind a LIFE Extension, mind a PharmaNord megbízható termékek.

A leírás a gyártó, azaz a Life Extension leírása, miattuk van kiírva. A konkrét oka ennek nem ismert előttünk.

Szedje ezt: https://nutribalance.hu/termek/pharma-nord-melatonin-1mg/

Vagy ennek erősebb, gyógyszertári változatát (3 mg).

Kiváló a PharmaNord 3 mg-os, mi is tartanánk szívesen. Hivatalosan azonban ennél csak alacsonyabb dózisú lehet, a 3mg-os gyógyszertári verzió.
Az IR/XR egy szabadalmaztatott márka melatonin, úgynevezett MicroActive alapanyag.
Jellemző különbség, hogy egy gyors felszívódású részt (immediate release, azaz IR) és egy elnyújtott felszívódású részt (eXtended release, azaz XR) kombinálnak a jobb, célzott éjszakai hatás érdekében. Tehát azonnali és elnyújtott felszabadulású melatonin egyedülálló 50/50 arányú keveréke ez.

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások