Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Life Extension Omega-3 Fish Oil “Gumi vitamin”

12.075 Ft

36 db gumi “vitamin”: glutén és cukormentes halolaj

Ízletes gumicukor, tele egészséges omega-3-mal.

Halolajat tartalmazó gumicukrot keres? Ez a halolaj gumicukorka nagyszerű választás: ízletes, cukormentes és tele van EPA és DHA zsírsavakkal.

Mondjon búcsút a lágygél kapszulának és a halas ízű böfögésnek – és köszöntse a napi halolaj-kiegészítő bevételének új, szórakoztató módját. Szíve, elméje, ízületei és hangulata meg fogja hálálni (és az ízlelőbimbói is): ez a cukormentes halolaj gumicukor minden adagja 300 mg EPA-t és 225 mg DHA-t tartalmaz. Ráadásul minden egyes gumicukor egyenként van csomagolva, így Ön dönti el, hogy mennyi egészséges halolajat vesz be.

Nincs lágygél kapszula, nincs hal-íz: ez cukormentes omega-3 gumicukor tele van egészséges halolajjal, és használatához egy pohár vízre sincs szükség.


Adagolása: vegyen be naponta egy (1) gumicukrot, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

További részletek

11 készleten

Kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban? Írd meg nekünk!

Cikkszám: 737870250838 Termékkategória: Címke:

ELŐNYÖK

HAZAI TERMÉKEK IS
HAZAI TERMÉKEK IS
Magyarországon fejlesztett és gyártott termékek
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
Természetes összetevőkkel
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
Termékeink minőségére szakértelmünk a garancia
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Rendelkezésre álló kutatások figyelembe vételével

Részletes termékinformációk

Az Omega-3 halolaj „gumivitamin” előnyei

  • Adagonként 300 mg EPA és 225 mg DHA hatékony, kiegyensúlyozott dózisát biztosítja.
  • 36 adag nagyszerű ízű, cukormentes, gluténmentes gumicukrot tartalmaz dobozonként
  • A halolajból származó omega-3-ak elősegítik a szív, az agy és az ízületek egészségét.
  • A halolaj segíthet fenntartani az egészséges koleszterinszintet is.
  • Nagyszerű alternatívája a halolaj-kiegészítők nagy méretű lágygél formáinak

 

Innovatív EPA és DHA bevitel

Sok omega-3 gumicukor tele van cukorral és alacsony a halolaj tartalma, de ezek a gumicukrok fejlett technológiával készültek, hogy a legtöbb hasonló kiegészítőnél nagyobb mennyiségű halolajat tartalmazzanak: 300 mg EPA és 225 mg DHA minden egyes adagban – ízletes trópusi gyümölcs ízű és teljesen cukormentes.

 

Miért érdemes az Omega-3 halolaj „gumivitamint” használni?

Mitől nagyszerűek az omega-3 zsírsavak? Segítenek fenntartani a szív és az agy egészségét. Mi az, ami nem nagyszerű? Az az utóíz, amit néhány étrend-kiegészítőnél tapasztalhat. Az Omega-3 halolaj „gumivitamin” nem csak finom, de nagy adag EPA és DHA zsírsavat is tartalmaz. Ráadásul ezeket a hatékony halolaj falatkákat könnyebb bevenni, mint a legtöbb nagyobb méretű táplálékkiegészítőt. Szerezze be tehát a napi omega-3 zsírsavakat egy olyan gumicukorból, amely tudományosan megalapozott, könnyen bevehető és nem okoz kellemetlen utóízt.

 

Ne hagyja ki az omega-3 EPA és DHA zsírsavak szív- és érrendszeri és agyi egészségre gyakorolt előnyeit. Ezek a cukormentes gumicukrok támogatják a szív és az erek egészséges működését, és segítenek a gyulladás csökkentésében, hogy ezáltal is támogassák az egész szervezet egészségét. És ahelyett, hogy nagy lágy kapszulákat kellene lenyelnie (és az esetleges “halas böfögéssel” kellene foglalkoznia), ezek a trópusi ízű gumicukor falatok szórakoztatóak és egyszerűek.

Ahelyett, hogy a tápanyagokat zselatinnal és cukorral “kevernék” és egy formába öntenék, ennél „gumivitaminnál” egy különleges formulázási technológiát alkalmaznak, amely az omega-3-ak milliárdnyi apró cseppjét szuszpendálja ízletes formában.

 

Omega-3 és a szív egészsége

Az omega-3 zsírsavak jót tesznek a szívnek1. Kutatások szerint az EPA és DHA omega-3 zsírsavak fogyasztása segít fenntartani a szív egészségét. A halolaj egészségügyi előnyei azonban nem csak a szívet és az érrendszert támogatják.

 

Támogatja a kognitív és az ízületi egészséget

A halolaj táplálék az agynak. Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges kognitív funkciókat, segítenek fenntartani a jó hangulatot és támogatják az egészséges vérkeringést az agyban2-5. Az omega-3 zsírsavak gátolják a gyulladásos folyamatokat is, így támogatják az ízületek egészségét6,7. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő omega-3 zsírsav bevitel fontos minden ízületi egészségre irányuló kúra szempontjából is.

 

Minden, amire vágysz… és semmi, amire nem vágysz

Az Omega-3 halolaj „gumivitamin” másik nagyszerű tulajdonsága, hogy néhány más márkától eltérően ezek az ízletes gumicukorkák gluténmentesek, GMO-mentesek és teljesen cukormentesek.

 

Honnan származik a halolaj?  

Az Omega-3 halolaj „gumivitaminhoz” halolaj-kivonatot fenntartható módon, a Csendes-óceán déli részén fogott szardellából nyerik 100%-ban, és közvetlenül az észak-chilei halászterületek mellett dolgozzák fel, így biztosítva a rendkívüli frissességet és minimalizálva a “fogástól a kapszuláig” tartó időt. A termék tengeri emlősbarát is.

 

Ez a halolaj higanymentes?

Igen. Az IFOS™ minden egyes tételt (tételt/gyártási sorozatot) független vizsgálatnak vet alá higany, ólom, arzén és kadmium tekintetében, és termék megfelel az említett fémekre vonatkozó szigorú vizsgálati előírásoknak. Kérésre minden termékhez rendelkezésre áll az elemzési tanúsítvány (COA) is.

 

Miben különbözik ez a halolaj gumicukor a többitől?

Az Omega-3 halolaj „gumicukor” amellett, hogy cukormentes, olyan szabadalmaztatott technológiával készül, amely minden egyes falaton belül több milliárd mikroszkopikus omega-3-at szuszpendál, ami más gumicukor halolaj termékekhez képest nagyobb dózisokat (300 mg EPA és 225 mg DHA adagonként) és optimális hatékonyságot és tisztaságot tesz lehetővé.

 

Hagy halas utóízt vagy böfögést?

Ez a termék nem hagy halas utóízt, és nem okoz halas böfögést.

 

Ez a termék ízesített?

Igen, trópusi gyümölcs ízű.

 

Mivel cukormentes, mivel van akkor édesítve?

Ez a termék xilitet és szteviol-glikozidokat tartalmaz édesítőszerként.

 

Hány kalória van egy adag gumicukorban?

Minden egyes gumicukor 10 kalóriát tartalmaz.

 

Ez a termék tartalmaz glutént, tejterméket vagy szóját?

Ez a termék nem tartalmaz glutént, tejterméket vagy szóját.

 

Vannak-e ismert allergének ebben a termékben?

Igen. Ez a termék basa és tilápia halzselatint tartalmaz.

 

Hogyan hat a hőmérséklet a termékre?

Magas hőmérsékletnek kitéve a gumicukor megolvadhat, de ez nem befolyásolja a termék minőségét, hatékonyságát vagy hatásosságát. A gumicukor visszanyeri eredeti szilárd állapotát, ha szobahőmérsékleten vagy hűtőszekrényben hagyjuk kihűlni. Az ajánlott tárolási hőmérséklet 5-25° C.

 

Mikor érdemes ezt a terméket használni? Étkezés közben vagy éhgyomorra kell bevenni?

A Life Extension a tudományos szakirodalom alapján alakítja ki a termék adagolását és az utasításokat. Mivel nem határoztak meg konkrét napszakot a használatra, ez a termék bármikor bevehető étkezéssel vagy étkezéstől függetlenül, az Ön preferenciája alapján.

 

Bevehetek naponta egynél több gumicukrot?

Az ajánlott étrendi bevitel napi egy gumicukor az egészségre gyakorolt előnyök érdekében. Mindig kövesse a címkén található utasításokat az étrend-kiegészítő szedésére vonatkozóan.

 

Szedhetik-e gyermekek is ezt a terméket?

Ez a termék nem gyermekeknek készült. A szülőknek mindig konzultálniuk kell gyermekük orvosával, mielőtt étrend-kiegészítőket adnának nekik.

 

Kiegészítő adatok

Egy adag: egy gumicukor

Adagonkénti mennyiség

Kalória: 10

Összes zsír: 1 g

Összes cukor: 0 g

Hozzáadott cukor: 0 g

Cukoralkoholok: 0 g

Vad halolaj-koncentrátum (szardella): 750 mg

EPA (eikozapentaénsav): 300 mg

DHA (dokozahexaénsav): 225 mg

Egyéb összetevők: tisztított víz, xilit, halzselatin (basa, tilápia), eritritol, glicerin, trinátrium-citrát, természetes aromák, gumiarábikum, citromsav, aszkorbinsav, paprikakivonat, szteviol-glikozidok.

Halat tartalmaz (basa, tilápia).

GMO mentes

 

Adagolás és használat

Vegyen be naponta egy (1) gumicukrot, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

 

Megjegyzés

Magas hőmérsékletnek kitéve a gumicukor folyékonnyá válik, de ez nem befolyásolja a termék minőségét. A gumicukor visszanyeri eredeti szilárd állapotát, ha szobahőmérsékleten vagy hűtőszekrényben hagyjuk kihűlni.

 

Figyelmeztetések

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!

NE LÉPJE TÚL AZ AJÁNLOTT ADAGOT!

Ne vásárolja meg, ha a külső pecsét törött vagy sérült.

Táplálékkiegészítők használatakor kérjük, konzultáljon orvosával, ha valamilyen betegség miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat.

 


Referenciák

1. An P, Wan S, Luo Y, et al. Micronutrient Supplementation to Reduce Cardiovascular Risk. Journal of the American College of Cardiology. 2022;80(24):2269-2285. doi:doi:10.1016/j.jacc.2022.09.048
2. Huang Y, Deng Y, Zhang P, et al. Associations of fish oil supplementation with incident dementia: Evidence from the UK Biobank cohort study. Front Neurosci. 2022;16:910977. doi:10.3389/fnins.2022.910977
3. Liao Y, Xie B, Zhang H, et al. Efficacy of omega-3 PUFAs in depression: A meta-analysis. Transl Psychiatry. Aug 5 2019;9(1):190. doi:10.1038/s41398-019-0515-5
4. Zhang Y, Chen J, Qiu J, Li Y, Wang J, Jiao J. Intakes of fish and polyunsaturated fatty acids and mild-to-severe cognitive impairment risks: a dose-response meta-analysis of 21 cohort studies. Am J Clin Nutr. Feb 2016;103(2):330-40. doi:10.3945/ajcn.115.124081
5. Amen DG, Harris WS, Kidd PM, Meysami S, Raji CA. Quantitative Erythrocyte Omega-3 EPA Plus DHA Levels are Related to Higher Regional Cerebral Blood Flow on Brain SPECT. J Alzheimers Dis. 2017;58(4):1189-1199. doi:10.3233/jad-170281
6. Kavyani Z, Musazadeh V, Fathi S, Hossein Faghfouri A, Dehghan P, Sarmadi B. Efficacy of the omega-3 fatty acids supplementation on inflammatory biomarkers: An umbrella meta-analysis. Int Immunopharmacol. Oct 2022;111:109104. doi:10.1016/j.intimp.2022.109104
7. Bahamondes MA, Valdés C, Moncada G. Effect of omega-3 on painful symptoms of patients with osteoarthritis of the synovial joints: systematic review and meta-analysis. Oral Surg Oral Med Oral Pathol Oral Radiol. Sep 2021;132(3):297-306. doi:10.1016/j.oooo.2021.01.020

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Life Extension Omega-3 Fish Oil “Gumi vitamin”” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FAQs

3 éves szedheti a gumi halolajat, máskülönben bármelyik halolajat a webshopban.

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások