Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

TERRAFLORA Deep Immune – 60 veggie capsules

Most 1.900 Ft kedvezménnyel vásárolhatod meg!
24.350 Ft
26.250 Ft

60 db vegán kapszula

Továbbfejlesztett két új Terraflora™ termékváltozat!

A Terraflora™ egy újfajta széles spektrumú szimbiotikum, amelyet probiotikus talaj- és egyéb baktériumokból, valamint élelmiszer alapú, ősi prebiotikumokból állítottak össze az emésztőrendszeri egészség erőteljes támogatására.

A TERRAFLORA™ korszerű formulája egy dns ellenőrzött törzsekkel rendelkező, garantált potenciájú szimbiotikum.

A Terraflora™ olyan innovatív baktériumtörzsek kombinációja, mint a Ribospore™ (Bacillus pumilus) és a Bacillus megaterium EM144™. Ezek tudományosan igazolt mikroorganizmusok, amelyek hatékonyan termelnek kiváló biohasznosulású antioxidánsokat és riboflavint, méghozzá pontosan a felszívódás helyén. A riboflavin az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egy esszenciális tápanyaga.


Javasolt használat: kezdje minden második nap 1 kapszulával, majd fokozatosan növelje napi 1-2 kapszulára, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint. Legjobb étkezés közben bevenni.

 

További részletek

23 készleten (utánrendelhető)

Kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban? Írd meg nekünk!

Cikkszám: 853956003980 Termékkategóriák: , Címkék: ,

ELŐNYÖK

HAZAI TERMÉKEK IS
HAZAI TERMÉKEK IS
Magyarországon fejlesztett és gyártott termékek
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
Természetes összetevőkkel
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
Termékeink minőségére szakértelmünk a garancia
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Rendelkezésre álló kutatások figyelembe vételével

Részletes termékinformációk

A Deep Immune a Daily Care-hez képest a jótékony baktérium Lactobacillus lactis által termelt, úgynevezett LC-Plasma hozzáadása készül, mely aktivál bizonyos immunsejteket (plazmacitoid dendritikus sejtek): az LC-Plasmát gyakran az immunrendszer “főparancsnokaként” is nevezik emiatt.

A Terraflora Deep Immune konkrétan az IMMUSE™ LC-Plasma-t tartalmazza, mely egy egyedülálló paraprobiotikum, klinikailag tesztelt Ez a hatóanyag áthidalhatja a veleszületett és adaptív immunrendszer közötti szakadékot – az első és a második védelmi vonalunkat. Számos egészségügyi kihívásnál kardinális ez a probléma, pl. nyitott ablak szindróma, krónikus fáradtság szindróma, fibromialgia, SLE, MSIDS, stb.

Konkrét publikáció a témában:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31034253

Miért földbaktériumok?

Korai őseink a táplálkozáson és az életmódon keresztül folyamatosan találkoztak az egészséges talajban és a természetes környezetben élő spóra-alapú baktériumokkal. A mai modern, túlfertőtlenített világban ez az alapvető, ám annál fontosabb kapcsolat a természettel szinte teljesen elveszett.

Az emberiség kezdeteitől fogva fogyasztottunk baktériumokat az ételeinken megtapadó földből. Ezek közül sok lehet az egészségünk nélkülözhetetlen része, amint áthaladva a szervezetünkön kiegyensúlyozzák a belső környezetünket.

A HSO, azaz talaj- és felszíni vízforrású probiotikus földbaktériumokkal kapcsolatos kutatások relatíve újak. Ezzel együtt nem kérdés, hogy ezek az organizmusok több ezer éve a táplálkozásunk és a belső környezetünk részét képezték, mára azonban hiányozhatnak bizonyos esszenciális törzsek a bélflóránkból.

A talajban és a kőzetekben a spórákból kialakult mikrobák az állatok (és az ember) emésztőrendszerén belül is csíráznak és a szervezetünkön való áthaladásuk fontos lehet az egészségünkhöz.

Egyre növekvő számú kutatás mutatja ki, hogy a probiotikus talajbaktériumok fontos egészséggel kapcsolatos előnyökkel bírhatnak, segíthetnek például a hasmenésnél, az emésztőrendszeri diszkomfortnál, a hüvely egészségénél, a koleszterin szintnél és az ízületi komfortnál.

Sőt, még a többi probiotikus baktérium megtapadását és hatékonyságát is elősegíthetik az emésztőrendszerben!

Végül pedig, mivel a földbaktériumok képesek spórákat képezni, sokkal tartósabbak, mint az egyéb probiotikus törzsek. Ellen tudnak állni a hőmérsékleti és a nedvességben bekövetkezett változásoknak. És ami a legfontosabb, ellenállnak a gyomorsavnak, és így hatékonyan tudnak megtelepedni a vékonybélben. Más szemszögből nézve ez a „legpaleolitabb” szimbiotikum és természetesen ebből kifolyólag D-laktát mentes is!

A Bacillus subtilisról régóta tudjuk, hogy segít hasmenésnél.

A Bacillus subtilis

  • fogyasztása segíthet „megtisztítani” az emésztőrendszert és egy „új kezdetet” biztosítani.
  • legalább 66 féle olyan anyagot termel, amelyek segítenek kiiktatni a nem kívánt baktériumokat.
  • abban különbözik az egyéb probiotikus baktériumoktól, hogy képes az emésztőrendszert barátságtalan környezetté változtatni a problémás, káros mikrobák széles spektruma számára.
  • nem csak elhárítja a nem kívánt baktériumokat, hanem – laboratóriumi körülmények között igazolhatóan – egy olyan fehérjét termel, amely segíthet kedvezőtlen feltételeket létrehozni az olyan gombák, mint pl. a Candida albicans számára.
  • egy másik előnye, hogy egy nattokináz nevű, nagy hatékonyságú enzimet termel, ami segít az akadálytalan véráramlásban.

 

Humán vizsgálatokban igazolták az immunrendszert támogató hatásait is:
  • A Nemzetközi Immunfarmakológiai Szaklap közölte, hogy amikor egészséges felnőttek B. subtilis táplálék kiegészítőt szedtek, az megnövelte a keringő limfociták aktív markereit.
  • Egy száz fős, 60 és 74 év közötti idős ember részvételével történt klinikai vizsgálat kimutatta, hogy a B. subtilisnak lehet immuerősítő hatása is. Annál az alcsoportnál, akik szedték, jelentős immunválasz javulás volt tapasztalható és feltűnően egészségesek voltak télen.

 

Klinikai vizsgálatokban kimutatták, hogy a Bacillus coagulans segíti a zökkenőmentes emésztést:

@ A B. coagulanst 1915-ben fedezték fel, amikor a sűrített tej rejtélyes módon megalvadt. A B. coagulans egy tejsavat termelő baktérium, először tévesen egy kategóriába sorolták az egyéb tejsav-baktériumokkal és Lactobacillus sporogenesnek nevezték el.

@ A B. coagulans és a B. subtilis kitűnő párost alkotnak, együtt elősegítik a hasznos mikrobák szaporodását és a nem kívánt baktériumok számának csökkenését. A B. subtilishoz hasonlóan, a B. coagulans szintén termel a kártékony baktériumok szaporodását gátló fehérjéket.

A tejsav-termelés szintén távol tart az emésztőrendszertől bizonyos nem kívánatos mikrobákat. Az esetleges aggodalmak megnyugtatására, a B. coagulans csak L-laktát izomereket termel, amelyek nincsenek összefüggésben a D-laktát acidózissal. A B. coagulans azokat a fajta rövidláncú zsírsavakat alkotja, amelyeket imádnak a probiotikus baktériumok. Néhány vizsgálat szerint 20%-30%-al képes megnövelni az egyéb probiotikumok hatékonyságát!

 

Ez bármilyen problémás emésztőrendszer számára jó hír lehet:
  • Egy gyerekekkel készült klinikai vizsgálatban a B. coagulans segített az antibiotikus kezelés okozta hasmenés időtartamának csökkentésében és a placebo csoporthoz képest felére csökkentette a hasmenéses problémák kialakulásának kockázatát.
  • Egy másik, 30 résztvevővel készült, dupla vak, placebo kontrollált vizsgálatban a kutatók azt találták, hogy a B. coagulans nagyszerű eredményeket hozott. A résztvevőket két csoportra osztották és mindkét csoport antibiotikumot kapott. Csak az egyik csoport kapott B. coagulanst. 15 nappal később a B. coagulanst szedő csoportnál nem volt hasfájás és lényegesen kevesebb puffadást és hasmenést tapasztaltak.
  • Egyéb vizsgálatok kapcsolatba hozták a B. coagulanst a hasi fájdalmak és a puffadás csökkentésével, az egészséges koleszterin szint támogatásával, az immunválasz megerősítésével, a hüvely és az ízületek egészségének fenntartásával, az egészséges fogakkal, és a jobb emésztéssel is!

Források:

Samb-Ba B et al. MALDI-TOF identification of the human Gut microbiome in people with and without diarrhea in Senegal. PLoS One. 2014 May 1;9(5):e87419.
Jurenka JS. Bacillus coagulans: Monograph. Altern Med Rev 2012;17:76-81.

Hong, H. A. et al. The use of bacterial spore formers as probiotics. FEMS Microbiology Reviews, 2005. 29: 813–835.

Lefevre M et al. Safety assessment of Bacillus subtilis CU1 for use as a probiotic in humans.Regul Toxicol Pharmacol. 2017 Feb;83:54-65.

Endres JR et al. Safety assessment of a proprietary preparation of a novel Probiotic, Bacillus coagulans, as a food ingredient. Food and Chemical Toxicology. 2009;47(6):1231-1238.

Oggioni MR et al, Recurrent Septicemia in an Immunocompromised Patient Due to Probiotic Strains of Bacillus subtilus. J. Clin. Microbiol. January 1998 36:1 325-326

Tabbene O et al, Anti-candida effect of bacillomycin D-like lipopeptides from Bacillus subtilis B38.FEMS Microbiol Lett. 2011 Mar;316(2):108-14.

Weng Y et al. Nattokinase: An Oral Antithrombotic Agent for the Prevention of Cardiovascular Disease. Int. J. Mol. Sci. 2017. 18(3), 523.

Manoj SA et al. Novel insight on probiotic Bacillus subtilis: Mechanism of action and clinical applications. Journal of Current Research In Scientific Medicine. 2016. 2(2), 65-72.

Lefevre M et al. Probiotic strain Bacillus subtilis CU1 stimulates immune system of elderly during common infectious disease period: a randomized, double-blind placebo-controlled study. Immunity & Ageing : I & A. 2015;12:24.

Ki-Jong Rhee et al. Role of Commensal Bacteria in Development of Gut-Associated Lymphoid Tissues and Preimmune Antibody Repertoire. The Journal of Immunology. January 15, 2004, 172 (2) 1118-1124

Mazzoli A et al. Bacillus megaterium SF185 spores exert protective effects against oxidative stress in vivo and in vitro. Sci Rep. 2019 Aug 19;9(1):12082.

La Rosa, M. et al. Prevention of antibiotic-associated diarrhea with Lactobacillus sporogenes and fructo-oligosaccharides in children. Minerva Pediatr. 2003. 55, 447–452.

Khalighi AR et al. Evaluating the efficacy of probiotic on treatment in patients with small intestinal bacterial overgrowth (SIBO) – A pilot study. The Indian Journal of Medical Research. 2014;140(5):604-608.

További információk

Tömeg 0,2 kg
Kiszerelés

60 db vegán kapszula

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TERRAFLORA Deep Immune – 60 veggie capsules” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FAQs

TERRAFLORA Deep Immune - 60 veggie capsules (9)

Van értelme, igen. Sőt! Kiváló kiegészítője.
Kezdje 2 naponta x1.

Sajnos nincs a várandósság alatti használatáról konkrét orvosbiológiai kutatás/vizsgálat (Ezt a legnagyobb gyógyszeripari vállalatok engedhetik meg maguknak és ők sem minden egyes termékre). Így a biztonságosság és elővigyázatosság elveit figyelembe véve, körültekintően nem tudjuk ajánlani a várandósság során.

Vannak olyan más probiotikumok, amiket viszont lehet.

Igen. Ez a termék kibontható a kapszulából. Italba/ételbe is keverhető, azonban az ne legyen meleg vagy forró.

Hivatalosan 3 éves kor alatt nem javasolhatjuk ezt a készítményt. Különben kibontható.
A termék nem hipoallergén, ennyi összetevő esetén akkor tripla lenne az ára. Hipoallergén gyártó pl. a Thorne nevű cég.

Kezdjék el szedni az Arabino X Immuno-t a panaszokra.

Ezek egyszerre is szedhetőek, teljesen más baktériumokat tartalmaznak.

Megelőzési céllal szedjen például napi 1 x 1 CN-X Lacto7 (van benne egy adag magnézium is) és két naponta 1×1 TerraFlora Daily (2 doboz erejéig, utána akár szüneteltethető).

A Deep Immune a Daily Care-hez képest a jótékony baktérium Lactobacillus lactis által termelt, úgynevezett LC-Plasma hozzáadása készül, mely aktivál bizonyos immunsejteket (plazmacitoid dendritikus sejtek): az LC-Plasmát gyakran az immunrendszer “főparancsnokaként” is nevezik emiatt. A Terraflora Deep Immune konkrétan az IMMUSE™ LC-Plasma-t tartalmazza, mely egy egyedülálló paraprobiotikum, klinikailag tesztelt Ez a hatóanyag áthidalhatja a veleszületett és adaptív immunrendszer közötti szakadékot – az első és a második védelmi vonalunkat. Számos egészségügyi kihívásnál kardinális ez a probléma, pl. nyitott ablak szindróma, krónikus fáradtság szindróma, fibromialgia, SLE, MSIDS, stb.

Konkrét publikáció a témában: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31034253

Mivel a termékkel ebben az érzékeny időszakban nem készült konkrét vizsgálat, így lelkiismeretesen azt kell mondjuk, hogy várja meg a szoptatás végét.

Jellemzően igen, szedhető.

Ezt nem kell hűtőben tárolni.

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások