15%-os csomagakciók, valamint 28.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

TRIÓ szakácskönyv csomag

Most 1.290 Ft kedvezménnyel vásárolhatod meg!
13.480 Ft
14.770 Ft

Az akciós könyvcsomag tartalma:

1 db Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV I.

1 db Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV II. – Szakácskönyv PCOS-, Inzulinrezisztencia-, Pajzsmirigy és Alacsony FODMAP-protokollokhoz

1 db Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV III. – Ételöröm/Életöröm – Nutri-Funkcionális receptek

 

További részletek

8 készleten

Kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban? Írd meg nekünk!

Cikkszám: 5999860312215 Termékkategória:

ELŐNYÖK

HAZAI TERMÉKEK IS
HAZAI TERMÉKEK IS
Magyarországon fejlesztett és gyártott termékek
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
Természetes összetevőkkel
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
Termékeink minőségére szakértelmünk a garancia
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Rendelkezésre álló kutatások figyelembe vételével

Részletes termékinformációk

 

Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV I.

Ebben a könyvben szeretnénk megmutatni, illetve segítséget nyújtani a szűkített keresztmetszetű táplálkozást követők számára, hogy lehet színes és ízekben gazdag ételeket készíteni. A receptek egy része hazai ízvilágot tükröz, másik része a világ konyháira nyitott klasszikus és egyéni kedvencek.

A szakácskönyv 100%-ban gluténmentes recepteket tartalmaz, továbbá az alábbi “gyógyétrendek”/protokollok és anyagcsere-profilok szerint soroltuk az ételeket. 

  • Mérsékelt anyagcsere  ≤≥  Markáns anyagcsere
  • Paleolit szemléletű autoimmun-protokoll (AIP)
  • Inzulinrezisztencia-protokoll (IR)
  • Alacsony FODMAP-étrend
  • “Babahozó” ételek

6 fejezettel: Reggelik, Levesek, Főételek, Saláták és köretek, Halak és tengergyümölcsei, Uzsonnák és édes falatok.

ISBN: 978-615-00-8368-1

 


Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV II.

Szakácskönyv PCOS-, Inzulinrezisztencia-, Pajzsmirigy és Alacsony FODMAP-protokollokhoz

Ez a könyv azért született meg, hogy a mindennapokba beépíthető receptek és ötletek által nyújtsunk segítséget a gyógyuláshoz vezető úton. A szakácskönyv két részre oszlik, az első fejezetben az Alacsony FODMAP-étrendé a főszerep (a bélrendszer természetes mikroflórájának helyreállításához javasolt étrend), a második fejezetben pedig a pajzsmirigy- és inzulinrezisztencia protokoll követői számára alkottunk recepteket. A könyvben található 90 recepttel szeretnénk
megmutatni, hogy ez a fajta étkezés igenis lehet sokszínű, változatos és legfőképpen: finom.

A szakácskönyv 100%-ban gluténmentes recepteket tartalmaz, továbbá az alábbi protokollok szerint soroltuk az ételeket;

– Alacsony FODMAP-étrend (FODMAP)

– Pajzsmirigy protokoll (PM)

– PCOS és Inzulinrezisztencia-protokoll (PCOS – IR)

– Paleolit szemléletű autoimmun-protokoll (AIP)

Két nagy fejezet:

1. fejezet: Alacsony FODMAP-étrend
2. fejezet: PCOS, Inzulinrezisztencia és Pajzsmirigy

A fejezeteken belül pedig az alábbi témák szerint:

Reggelik, Levesek, Húsételek, Halételek, Köretek, Desszertek

ISBN: 978-615-00-9732-9

 


Táplálkozás-Beállítás™ SZAKÁCSKÖNYV III.

– Ételöröm/Életöröm – Nutri-Funkcionális receptek

Színes zöldségek, bogyós gyümölcsök, tojás, csontleves, illatos fűszerek, minőségi húsok, belsőségek, tengeri algák, kakaó… Hogy mi a közös ezekben a csodálatos alapanyagokban? Mindegyik az úgynevezett Nutri-Funkcionális™ táplálkozás eleme. Úgy is lehetne definiálni őket, hogy ezek a legtápanyagdúsabb, természetes élelmiszerek. Rendszeres fogyasztásuk hozzájárul az optimális tápanyag ellátottság eléréséhez, a vitalitás fenntartásához.

A szezonalitás természetes ritmusát követve:
Tavasz, Nyár, Ősz és Tél fejezetekkel alkottuk meg a könyvben található 60 receptet, melyeket gyönyörű étel fotókkal koronáztunk meg.

A receptek stílusa elég változatos, pont, mint amilyen a mi ízlésünk is. A saját kreációinkat részben nemzetközi tapasztalatok ihlették, de ezeken túl igyekeztünk egy olyan ízvilágot létrehozni, ami a hazai gasztronómia hagyományaiba is jól illeszkedik. Szerintünk egy nemzet konyhája akkor él, ha képes a klasszikusai tiszteletben tartása mellett folyamatosan megújulni és haladni a korral.

ISBN: 978-615-01-2640-1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TRIÓ szakácskönyv csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások
Kiút az emésztőrendszeri panaszokból!

Tisztázatlan eredetű emésztési vagy emésztéssel összefüggésbe hozható panaszokkal küzdesz? Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!

ELŐADÁS Bartha Ákossal 10.17-én - online is!

NutriBalance kedvezmény:

-1000 Ft OFF!