Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula

Közzétéve: 2023.07.13. 6:34

BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula

Az életkor előrehaladtával szervezetünkben a kollagén, keratin és elasztin is csökken. A klinikailag bizonyított ch-OSA®-t tartalmazó BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula kifejezetten úgy lett megalkotva, hogy segítsen táplálni testünk 3 szépségfehérjét, ezáltal visszaállítsa őket egy sokkal fiatalosabb szintre.

Bőrünk:

Azáltal, hogy a BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula támogatja a kollagéntermelést, a bőrben csökkennek a ráncok és nő a bőr rugalmassága. A BioSil® fogyasztók arról is beszámoltak, hogy rendszeres használat során ragyogóbb a bőrük.

Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Barel et al., 2005.

Hajunk:

A BioSil Haj-Bőr-Köröm formula segíthet abban is, hogy dúsabb és erősebb legyen a hajunk. Klinikailag igazolt, hogy BioSil® ch-OSA® fogyasztásának köszönhetően a hajszálak átmérője növekedett, így teltebb, dúsabb lett a haj. Ráadásul a haj erősebb, rugalmasabb lesz és a nem fog töredezni.

Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Wickett et al.,2007.

Körmeink:

BioSil® klinikailag igazoltan erősíti a körmeit, és megakadályozza, hogy körmei letöredezzenek. A BioSil® ezen tulajdonsága egy új kifejezésnek adott életet: „Törhetetlen szépség”.

Publikált klinikai vizsgálati eredmény: Barel et al.,2005.

A BioSil® ch-OSA® természetes formula világszabadalom, kizárólagos hazai szakmai forgalmazásban webshopunkban érhető el:

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások