Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Freyagena Arabino-X-immunorost-komplex

Közzétéve: 2024.06.20. 9:00

Freyagena Arabino-X-immunorost-komplex

A bélflóra szelektív támogatásának jövője

Freyagena Arabino-X-immunorost-komplex: a bélflóra szelektív támogatásának jövője. Közép-kelet-Európa egyedülálló és előremutató rostkeverékét hoztuk létre. Termékünkben felhasznált szenegáli acacia (gumiarábikum) ökológiai gazdálkodásból származik (bio). A gumiarábikum és a ResistAid® arabinogalaktán is a bélflóra diverzitását, azaz sokszínűségét és egyensúlyát táplálja.

A keveréket ez alkalommal is gondosan állítottuk össze annak érdekében, hogy más termékekkel ellentétben (mint például az inulin) szinte teljesen elkerülhető legyen a kellemetlen puffadás vagy egyéb emésztési panasz megjelenése.

A ResistAid® arabinogalaktán számos szempontból is a rostok csúcskategóriáját képviseli. Érdemes C-vitaminok mellé, illetve mindenféle emésztési panasz kapcsán is: GERD (reflux), IBS, IBD, funkcionális emésztési zavarok (ilyen az ekcéma is), alkalmazni.

Ajánljuk:

  • ha gyakrabban kapunk el különböző fertőzéses jellegű (pl. kifejezetten vírusos) betegségeket.
  • ha meg akarjuk előzni a szezonális megbetegedéseket (pl. influenza és más, felső légúti panaszok).
  • ha gyulladásos bélbetegségek (pl. IBD) jelei mutatkoznak.

Az elvégzett kísérletek alapján megállapíthatjuk, hogy az arabinogalaktánok:

  • javítják az immuntoleranciát, mind celluláris (sejtes), mind humorális oldalon. Kíméletesen támogatják az adaptív immunrendszer munkáját azáltal, hogy fokozzák a fehérvérsejtek termelődését.
  • prebiotikus hatással bírnak – szelektív módon elősegíti a jótékony baktériumok szaporodását a bélrendszerben.

A normális bélflóra fenntartása azért fontos, mert megvédi a szervezetet a káros mikroorganizmusok behatolásaitól, elősegíti az emészthetetlen rostok hasznosulását, biztosítja a bélnyálkahártya integritását, kiegyensúlyozza a szervezet immunitását, javítja az inzulinérzékenységét, sőt még az agy működésére is hatással van (agy-bél-mikrobiom tengely).

A termék itt érhető el:

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások