Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

BIOSIL®NAP

Közzétéve: 2024.01.28. 1:58

 


Kollagén porok vs. BIOSIL® Kollagén generátor

BIOSIL® NAP – Tudj meg mindent a Biosil® -ről, hogy miben más!

2024.06.14. | 17:00-19:00 | AvaloMedica Egészségközpont


A Biosil® nem csak egy újabb termék a kollagén-kiegészítők sorában;egy önálló kategória. Az innováció élén, több mint 25 évnyi úttörő kutatással alátámasztva a Biosil® a kollagén-készítmények forradalmának vezetőjévé vált. A Magyarországon általunk kizárólagosan forgalmazott BioSil® termékeket szeretnénk veletek – szakemberekkel és érdeklődő felhasználókkal – jobban megismertetni.

De miben különbözik a Biosil®?


Klinikailag bizonyított kollagén generátor. Tudományosan alátámasztott bizonyosság.


Évek óta keresik a kutatók azt a módszert, amivel az emberi szervezet képessé válhatna arra, hogy regenerálni tudja a saját kollagénjét.

A generikus kollagén-kiegészítőkkel ellentétben a Biosil® szabadalmaztatott ch-OSA® komplexe klinikailag bizonyítottan javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncok mélységét, és elősegíti az egészségesebb, erősebb hajszálakat. Ezeket az állításokat számos tanulmány és kutatás támasztja alá, amelyek igazolják a Biosil® egyedülálló formulájának hatékonyságát.

 

Az általános kollagén-kiegészítők és a Biosil ® közötti egyik fő különbség az, hogy míg az előbbiek állati eredetű összetevőket tartalmaznak, addig a Biosil® vegán és a szabadalmaztatott ch-OSA® komplex segítségével szervezeted saját kollagénszintézisét aktiválja – így a legjobb és legerősebb kollagént biztosítja számodra!

 

A BioSil® egy olyan klinikailag bizonyított kollagén-generátor, amely a test saját kollagénjének termelését serkenti, miközben megvédi a meglévő kollagént a lebomlástól. A BioSil® tudományos áttörést jelent a kollagénszintézisben és segíti a bőr rugalmasságának növelését, a haj erősítését, a körmök megerősítését, valamint a csontok és ízületek egészségének támogatását.

Az előadás során bemutatjuk a szabadalmaztatott formulán (BioSil® ch-OSA®) alapuló étrend-kiegészítő kollagénszintézis területén elért egyedülálló tudományos eredményeit, hatékonyságát és hatásmechanizmusát.

 

Tudományos áttörés a kollagénszintézisben!

 

  

Előadó: Bartha Ákos

szakmai vezető; a Freyagena termékcsalád fejlesztője,
élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató,
vezető funkcionális táplálkozási és hormonegyensúly szakértő

Az előadás díja: 4.000,- Ft/fő

Helyszín:

AvaloMedica – Táplálkozás-Beállítás Központi iroda – Egészségközpont:
1134 Budapest, Taksony utca 9.
(belső udvaron a bal oldali sarkon lévő irodahelyiség)

2024.06.14. | 17:00-19:00

 

 


HELYSZÍNI RÉSZVÉTELI JEGY VÁSÁRLÁSA>>

ONLINE KÖZVETÍTÉSI JEGY VÁSÁRLÁSA>>

 


 

 

 

Kategória:

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások