15%-os csomagakciók, valamint 28.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

Arabinogalaktánok és influenza

Közzétéve: 2021.10.26. 9:38

Arabinogalaktánok vs. influenza: Az alább bemutatott klinikai kutatás arról számol be, hogy az arabinogalaktán csökkentheti az influenzaszerű megbetegedések előfordulását.
(F) Az arabinogalaktánnal történő kiegészítés jelen kutatás fényében szignifikánsan csökkentette a megfázással érintett résztvevők számát. A megfázás előfordulási gyakorisága és a fertőzés által érintett résztvevők száma szignifikánsan kevesebb volt az arabinogalaktánt szedőknél a placebot fogyasztókhoz képest. A tanulmány azt bizonyította, hogy a vörösfenyő arabinogalaktán fokozza a szervezet védekezőképességét a különféle felső légúti, megfázásos természetű (influenzaszerű) fertőzések ellen (már 2013-ban). (F)

A vörösfenyő-arabinogalaktán tehát fontos immuntámogató tulajdonságokkal rendelkezik, és egyben kiváló rostforrás. Nem véletlenül alkalmazza a Táplálkozás-Beállítás.

A cikk forrása: https://taplalkozasbeallitas.hu/arabonigalaktanok-es-influenza/

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/3649928825057855

Soron következő aktuális egészségfejlesztő, táplálkozástudományi előadásaink Bartha Ákossal: https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/


Kapcsolódó, ajánlott termékeink:

 • pre_pro_pakk_csomag_nutribalance
  PRE-PRO pakk
  Akciós termék
  15.030 Ft
  17.680 Ft
 • Freyagena Arabino-X-immunorost-komplex
  Freyagena Arabino-X-immunorost-komplex
  9.990 Ft
Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások
Kiút az emésztőrendszeri panaszokból!

Tisztázatlan eredetű emésztési vagy emésztéssel összefüggésbe hozható panaszokkal küzdesz? Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!

ELŐADÁS Bartha Ákossal 10.17-én - online is!

NutriBalance kedvezmény:

-1000 Ft OFF!