Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

GAL Bimuno® flóra rost-komplex

Közzétéve: 2021.11.16. 11:34

Mindenképpen úgy érezzük, hogy egy nagy mérföldkőhöz érkeztünk az emésztőrendszert támogató és regeneráló megközelítéseinkben… és mindezt szeretnénk Veletek is megosztani!
Hogy miért? Mert a gyomorműködéstől kezdve egészen a vastagbélig célzott és megoldásorientált megoldásokkal rendelkezünk. Egy jelentősebb projekt lezárulni látszik.

Innentől ugyanis rendelkezésünkre áll a “GAL Bimuno® flóra rost-komplex” is, mely “galactooligoszacharidok-at”, röviden GOS-t tartalmaz…
Jómagam már 2007-2008-as hollandiai tanulmányaim során találkoztam a GOS-okra vonatkozó kutatásokkal és alkalmam nyílt néhány követlen termékfejlesztésbe is belepillantani. Sőt, 2008-ban az Egyesült Államokban szakmai gyakorlat során állatkísérletek nyűgöztek le, mikor a GOS-okhoz hasonló, valóban szelektíven PREBIOTIKUS hatású rostok nagyszerű tulajdonságait volt szerencsém közelről szemlélni.
Már a legelső Táplálkozás-Beállítás™ szakmai anyagban (2011) is írtunk a GOS-ról, mint az egyik legígéretesebb PREBIOTIKUM, de akkor még csak úgy, hogy “nagyszerű lenne, ha rendelkezésünkre állna ilyen funkcionális élelmiszer…”. Akkor még nem állt.

Természetes körülmények között a legfontosabb GOS-forrás az emberi szervezet számára az anyatej GOS-tartalma.

Ez teljes mértékben a csecsemő vastagbél-flórájának kialakítását és megerősítését szolgálja. Nem véletlenül, sokszor egy életre… Számos fórumon megjegyeztük mindezekből kifolyólag, hogy az a csecsemőtápszer NEM csecsemőtápszer, ami nem tartalmaz GOS-okat… Sajnos a mai napig nem tudok róla, hogy bármelyik, hazánkban forgalmazott tápszerben lenne GOS…

De innentől minket ez már nem érint… És azokat sem érinti, akik eddig nem tudtak továbblépni az emésztőrendszeri regeneráció következő lépcsőfokára (túl azokon a készítményeken és megoldásokon, amik eddig is a rendelkezésünkre álltak). Például a vékonybél (IBS) területén az egyik legkülönlegesebb szimbiotikum, melyet szakmai együttműködésben még mindig piaci árak alatt biztosít számunkra maga az amerikai gyártó. De ez egy másik terület.

A “GAL Bimuno® flóra rost-komplex”-et a megjelenése előtt alkalmunk nyílt tesztelni is és a GOS-ok bizonyítottak komoly bélkontaminációban (FODMAP-érintettség és SIBO is). Crohnos esetekben és immunrendszeri működészavarból kiinduló meddőséggel kapcsolatban is… hogy a megelőzésről ne is beszéljünk.

Mindenkinek javasoljuk tehát a “GAL Bimuno® flóra rost-komplex”-et, legyen szó megelőzésről vagy konkrét emésztőrendszeri regenerációról.

Sok sikert kívánunk az egészséghez,
Bartha Ákos

A cikk forrása: https://taplalkozasbeallitas.hu/gal-bimuno-flora-rost-komplex/

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/1389366987780728

Soron következő aktuális egészségfejlesztő, táplálkozástudományi előadásaink Bartha Ákossal: https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/

Kapcsolódó, ajánlott termékeink:

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások