Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Új termék: BioSil® ch-OSA®

Közzétéve: 2023.01.27. 7:54

BioSil® ch-OSA®

“Törhetetlen szépség”: haja, bőre, körmei, csontja és ízületei meghálálják ezt a törődést!

AZ EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG TUDOMÁNYA – Klinikailag bizonyított kollagén”generátor”


BioSil® ch-OSA® (Choline-Stabilized Orthosilicic Acid, magyarul kolinnal stabilizált ortokovasav formula): egy tudományos áttörés a kollagénszintézisben.

A kollagén az emberi test legfontosabb építőeleme. Szervezetünk fehérjéinek több mint egyharmadát teszi ki. A bőre 75%-a kollagén.

Csontjai, ízületei, létfontosságú szervei legfőbb tartószerkezetét a kollagén adja. Alapvetően fontos tehát a kollagén, ha szép bőrt, hajat és körmöket, valamint egészséges csontokat és ízületeket szeretne. 21 éves korunk után a kollagénraktáraink csökkennek. 30 éves korunkra mindennek a jelei láthatóvá válnak.

Évek óta keresik a kutatók azt a módszert, amivel az emberi szervezet képessé válhatna arra, hogy regenerálni tudja a saját kollagénjét.

Kijelenthetjük azt, hogy a BioSil® ch-OSA® felfedezése mérföldkőnek számít ezen a területen, mert egyedülálló módon képes elősegíteni a kollagénképződést, így realitást kapott az, hogy egy természetes formula szájon át történő bevitelével is tudjuk támogatni a kollagénszintézisünket. Szigorú placebo kontrollált kettős vak klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a szabadalmaztatott BioSil® ch-OSA®csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, erősíti és dúsítja a hajat, erősíti a körmöket, és támogatja a csontok és ízületek egészségét. A BioSil® történelmi felfedezése tudományos áttörés a kollagénszintézisben.

Klinikailag tesztelt — biztonságos és hatékony

A termékek itthon kizárólag a mi webshopunkban kaphatók:

Soron következő aktuális egészségfejlesztő, táplálkozástudományi előadásaink Bartha Ákossal: https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások