Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

MSM és szépség

Közzétéve: 2023.10.27. 3:15

MSM és szépség

MSM és szépség: Az MSM, azaz szerves kén a természet egyik „szépség ásványaként” ismert. A szerves kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, valamint a keratin építőköve is, amely támogatja a kötőszövetek szerkezeti vázát.

Az OptiMSM® speciális formula kiváló minőségű MSM-et (metil-szulfonil-metán) tartalmaz, amelynek hatékonyságát számos vizsgálat támasztja alá. Az OptiMSM® méltán érdemelte ki a világ egyik legtisztább, legbiztonságosabb és legkonzisztensebb MSM-je hírnevét.
Összetevők: 100% Metil-szulfonil-metán (MSM).

Tudományos szemezgetés:
Javíthatja a bőr egészségét a keratin erősítésével: a keratin egy fehérje, amely a haj, a bőr és a köröm fő szerkezeti összetevőjeként van jelen a szervezetben. Nagy mennyiségben tartalmaz kéntartalmú aminosavat (pl. ciszteint), ezért van az égett hajnak jellegzetes kénes szaga.
Az MSM jótékony hatással lehet a bőr egészségére, mivel kéndonorként működik a keratinban, ezzel segíthet megerősíteni azt. Az MSM segíthet csökkenteni a gyulladást is, amely károsíthatja a bőrsejteket és hozzájárul az idő előtti bőröregedés jeleinek kialakulásához.
Még a problémás bőrbetegségek tüneteit is csökkentheti, mint a rosacea, amely bőrpírt, irritációt és gyulladást okozhat.
Tehát, az MSM javíthatja a bőr egészségét a keratin erősítésével és a gyulladás csökkentésével, sőt egyes bőrbetegségek tüneteinek csökkentésében is segíthet.

A cikk forrása: Táplálkozás-Beállítás™

Prémium minőségű szerves ként tartalmazó Freyagena OptiMSM® készítmény:

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások