Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Kollagén szerepének fontossága a szervezetben

Közzétéve: 2024.04.30. 5:18

Kollagén szerepének fontossága a szervezetben

Kollagén szerepének fontossága a szervezetben – mi is pontosan a KOLLAGÉN és miért olyan fontos a szerepe szervezetünkben: A kollagén az emberi test legfontosabb építőeleme, számos részében fontos szerepet játszik. Szervezetünk fehérjéinek több mint egyharmadát teszi ki. A bőrünk 75%-a kollagén. Csontjaink, ízületeink, létfontosságú szerveink legfőbb tartószerkezetét a kollagén adja.

Az olyan kötőszövetektől kezdve, mint a szalagok, inak, erek és nyálkahártyák, egészen a szervezet hidratáltsági szintjéig, a kollagén mindenben részt vesz. Ez a bőr rugalmasságának, hajunk erejének és körmeink szilárdságának lényege.

A kollagénrostok hihetetlenül erősek. A ScienceDirectben 2021-ben megjelent tanulmány szerint szakítószilárdságuk „nagyobb, mint a hasonló átmérőjű rozsdamentes acélé„. Hihetetlen nem?

Alapvetően fontos tehát a kollagén, ha szép bőrt, hajat és körmöket, valamint egészséges csontokat és ízületeket szeretnénk. A kollagén szépségre és egészségre gyakorolt előnyei tehát nem pusztán mítoszok! Sajnálatos módon azonban a kor előrehaladtával csökken a kollagéntermelés a szervezetben. 21 éves korunk után a kollagéntermelésünk folyamatosan csökken és 30 éves korunkra mindennek a jelei láthatóvá is válnak. Mindannyian ismerjük az eredményeket: ráncok, megereszkedett bőr, csökkent rugalmasság, mozgásszervi gondok és csökkent önbizalom.

Ha tehát a kollagén ennyire fontos az egészségünk szempontjából és folyamatosan veszítünk belőle, hogyan lehet több belőle?

Évek óta keresik a kutatók azt a módszert, amivel az emberi szervezet képessé válhatna arra, hogy regenerálni tudja a saját kollagénjét.

Biosil® ch-OSA® történelmi felfedezése (Choline-Stabilized Orthosilicic Acid, magyarul kolinnal stabilizált ortokovasav formula) tudományos áttörés a kollagén szintézisben!

BioSil®: nem egy átlagos kollagén-kiegészítő!

A BioSil® nem tartalmaz tényleges kollagént – ez egy teljesen vegán termék. Úgy működik, hogy támogatja a szervezetet a kollagéntermelés során, és megadja neki azokat az építőelemeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy a szervezet saját maga minél több kollagént hozzon létre. Valamint megvédi a meglévő kollagént a lebomlástól is, ami azt jelenti, hogy a szervezetnek nem kell olyan keményen dolgoznia az új kollagén előállításához.

A BioSil® hatékonysága elsősorban a ch-OSA® nevű szabadalmaztatott vegyületnek köszönhető. A ch-OSA® a fibroblasztok stimulálásával aktiválja az új fehérjék (például kollagén, elasztin és keratin) termelését. A ch-OSA® kétirányú megközelítéssel közvetlenül védi a már meglévő kollagént és elasztint, és közvetve védi a keratint.

Szigorú placebo kontrollált kettős vak klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a szabadalmaztatott BioSil® ch-OSA® csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, erősíti és dúsítja a hajat, erősíti a körmöket, és támogatja a csontok és ízületek egészségét.

BioSil® ch-OSA® felfedezése mérföldkőnek számít ezen a területen, mert egyedülálló módon képes elősegíteni a kollagénképződést, így realitást kapott az, hogy egy természetes formula szájon át történő bevitelével is tudjuk támogatni a kollagénszintézisünket.

MI AZ EGYIK FŐ KÜLÖNBSÉG A HAGYOMÁNYOS KOLLAGÉN-KIEGÉSZÍTŐK ÉS A BIOSIL® KÖZÖTT?

Ha ezt olvassa, akkor jó eséllyel már ismeri a bőrápolás világát és valószínűleg már megismerkedett a „kollagén” kifejezéssel. A szérumoktól a táplálékkiegészítőkig, a fiatalos megjelenés fenntartásának és a belső jólét támogatásának csábítása a kollagén termékek iránti kereslet fellendüléséhez vezetett. És mint minden mainstream piacon, a kollagén-kiegészítők sora is a lehetőségek óceánja lehet; minden márka a sajátos tulajdonságait és előnyeit dicséri.

Az általános kollagén-kiegészítők és a Biosil® között fő különbség az, hogy míg az előbbi állati eredetű termékeket tartalmaznak, addig a Biosil® vegán és saját kollagén aktivitásodat aktiválja – így a legjobb és legerősebb kollagént biztosítja számodra!

A kollagén-kiegészítők újragondolása: a Biosil® innovatív ereje

Nem minden kollagén egyforma, és mint igényes fogyasztó, hogyan válassza ki azt, amelyik valóban a legjobban megfelel az igényeinek?

A rengeteg cikk és termék mellett kihívást jelenthet, hogy mit is tegyünk. Ezt szem előtt tartva készítettünk egy útmutatót a kollagén-kiegészítőkről. Az okosabb döntések meghozatala a lehetőségek megértésével kezdődik.

Amikor kollagén-kiegészítők vásárlásáról van szó, fontos, hogy olyan terméket válasszon, ami nemcsak hatékony, hanem biztonságos is.

ÚTMUTATÓ A KOLLAGÉN-KIEGÉSZÍTŐKHÖZ: MI MŰKÖDIK ÉS MI NEM?

A kollagén peptidektől a lenyelhető porokig a kínálat olyan változatos, mint maga a célközönség, amelyet ki akarnak szolgálni.

A kollagén-kiegészítők egyre népszerűbbek, ami kockázatot jelent azok számára, akik sima bőrre, hosszú hajra és erős körmökre vágynak. A gyors megoldások, csodapirulák vagy a nem bizonyított kollagén-kiegészítők gyakran nagy ígéreteket tesznek, csakhogy drágának, de hatástalannak bizonyuljanak..

Bőrfelületen alkalmazható kollagén-kiegészítők
Ezek a kollagén-kiegészítők a felszínen segíthetnek vagy a sebgyógyulásban. E termékek gyakran hidratálják a bőrt – de a szervezet csak addig tudja felszívni őket. Sok tudós, dietetikus és bőrápolási szakember szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy növelnék a kollagéntermelést vagy a kollagénszintet a szervezetben. Ennek oka, hogy a kollagén nagy molekulatömege miatt nehezen hatol be a bőr felső rétegébe. Az epidermisz (a bőr felső rétege) a szervezet első védőrétege. Eleve nehéz behatolni a dermiszbe (a bőr középső rétege, ahol a kollagén található). Tehát, bár a lokális kollagéntermékek puhábbá tehetik a bőrt, ez valószínűleg a termék hidratáló elemeinek köszönhető.

Szájon át szedhető kollagén-kiegészítők
Az orálisan szedhető kollagén-kiegészítők általában biztonságosnak tekinthetők; azonban sok tudós és szakember kételkedik abban, hogy valóban fokozzák-e a kollagéntermelést. Továbbá valószínűtlen, hogy megvédenék a már meglévő kollagént a szervezetben. Ennek ellenére az ilyen kiegészítők fehérjeforrásként szolgálhatnak a szervezetnek – ez egy fontos szempont.
Fontos megjegyezni, hogy az orálisan szedhető kollagén-kiegészítők állati eredetű összetevőket tartalmaznak, például halat, csirkét, sertést és marhát. Ezen állati alapanyagok figyelembevételével fontos tudni, hogy ezek a természetes összetevők könnyen magukba szívhatják a környezeti szennyeződéseket és nehézfémeket. Ha a szájon át szedhető kollagén-kiegészítőket részesítjük előnybe, célszerű gondosan megválasztani a márkát.

A kollagén-kiegészítők hatalmas tengerében azonban az innovációnak van egy jelzőfénye, amely mindenek felett kiemelkedik – a Biosil®.

Biosil®: mindenek felett!

A Biosil® nem csak egy újabb termék a kollagén-kiegészítők sorában; ez egy önálló kategória. Az innováció élén, több mint 25 évnyi úttörő kutatással alátámasztva a Biosil® a kollagén készítmények forradalmának vezetőjévé vált.

TUDOMÁNYOSAN ALÁTÁMASZTOTT BIZONYOSSÁG

A generikus kollagén-kiegészítőkkel ellentétben a Biosil® szabadalmaztatott ch-OSA® komplexe klinikailag bizonyítottan javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncok mélységét, és elősegíti az egészségesebb, erősebb hajszálakat. Ezeket az állításokat számos tanulmány és kutatás támasztja alá, amelyek igazolják a Biosil® egyedülálló formulájának hatékonyságát. A kiváló minőségű összetevők használata és a szigorú tesztelés aranystandardot állít fel az iparágban.

KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT RÁNCTALANÍTÁS

A BioSil® egyedülálló, szabadalmaztatott ch-OSA® komplexe bizonyítottan új kollagén és elasztin termelését váltja ki, miközben megvédi a meglévő kollagént a lebomlástól. Ennek mérhető és látható eredményei vannak.
A BioSil® ch-OSA®-t szedő alanyoknál jelentősen csökkent az apró szarkalábak és ráncok kialakulása, rugalmasabb lett a bőrük, erősebb és dúsabb lett a hajuk, erősebbek lettek a körmeik, valamint növekedett náluk a csontsűrűség (BMD=bone mineral density) a kritikus csípő régióban. És mindenekfelett a BioSil® ch-OSA®-t teljesen biztonságosnak nyilvánították.

EREDMÉNY 20 HÉT ALATT

Egy klinikai vizsgálat megállapította, hogy húsz hét napi kétszeri BioSil® bevétele után a nők átlagosan 30% -kal sekélyebb ráncokat mértek, mint azok a nők, akik placebót szedtek. A kontrollcsoport tagjainak ráncai és szarkalábai húsz hét alatt 11%-kal súlyosabbak és mélyebbek lettek, míg a BioSil® csoport tagjainak ráncait és szarkalábait 19%-kal javították.

NEM CSAK TESZTELT, BIZONYÍTOTT HATÁS

A Biosil® előnyeit vezető európai, amerikai és brit egyetemi kutatók által végzett elfogulatlan, független klinikai vizsgálatokban bizonyították (nem csak tesztelték!). Ezek a vizsgálatok kettős-vak, placebo-kontrollos és randomizált vizsgálatok voltak. Vagyis a tudományos kutatás aranystandardjainak felhasználásával a haj, bőr, köröm, ízületek és a csontok állapotával foglalkozó kísérletek során a nemzetközi tudósok statisztikailag szignifikáns és klinikailag releváns eredményeket dokumentáltak.

Belülről fakadó szépség
A Biosil® új irányt vett, és a „belülről jövő szépség” mellett száll síkra. A koncepció holisztikus megközelítést képvisel túlmutat a kozmetikai kezeléseken és sejtszinten működik, elősegítve a ragyogóbb megjelenést és a tartós szépség kialakítását.

10 OK, AMIÉRT ÉRDEMES ELKEZDENI A BIOSIL® SZEDÉSÉT:

  • vékony szálú, gyenge és töredezett haj
  • száraz, töredezett haj
  • fénytelen, nehezen növő haj és körmök
  • finom és mély ráncok jelenléte
  • a bőr rugalmasságának csökkenése, pl. szülés után vagy menopauzában
  • a súlyingadozások által okozott laza bőr esetén
  • napsugárzásnak való kitettség miatt, sérült és dehidratált bőr esetén
  • foltos, pattanásos bőr esetén
  • ízületi fájdalom esetén
  • térdkopásos ízületi gyulladás esetén
  • Felméréseink szerint világszerte a haj az első számú ok, amiért az emberek Biosil®-t vásárolnak.

A Biosil®-t a testünk ihlette és a tudomány hozta létre! (F)

  • 12,8% vastagabb a hajszál átmérő (vastagság).
  • 13,1% magasabb a szakítóerő (erősség).
  • A haj- és köröm töredezése jelentősen csökkent.
  • 30%-kal csökkent a finom vonalak és ráncok mélysége.
  • 89%-os javulás következett be a bőr rugalmasságában.
  • 7,3% magasabb az elasztikus gradiens (rugalmasság).

TÁPLÁLJA ÖN IS TESTÉNEK HÁROM SZÉPSÉGFEHÉRJÉJÉT!

A kiváló minőségű vegán étrend-kiegészítőnk webshopunkban kettő különböző formában – original capsules és drops – kapható. Így könnyen kiválaszthatja azt, ami Önnek a legkényelmesebb. Ugyanaz a kiváló összetevő, ugyanaz a sugárzó eredmény, csak más formában.

A cikk forrása: Táplálkozás-Beállítás™

Világhírű, nemzetközileg elismert, egyedi alapanyagok. A funkcionális egészségfejlesztés hazai bázisa.
Válassza ki kedvencét. Prémium összetételű étrend-kiegészítők egy helyen:

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások