Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

A háziorvos által javasolt probiotikum kiváltására szeretném megrendelni Freyagena Bio Immunorost terméküket, mellyel kapcsolatban lenne pár kérdésem. A termék adható 3 éves gyermeknek? Amennyiben igen, milyen mennyiséget kell kapni naponta? (A gyermek 14kg) Mennyi ideig lehet alkalmazni folyamatosan? Mivel a kisfiam kizárólag vizet fogyaszt, egyből észreveszi, ha beleteszem a port, és nem fogja meginni. Ételbe is bele lehet keverni?A háziorvos Enterol probiotikumot írt fel. Önök milyen (por állagú) probiotikumot javasolnak kisgyereknek?

Közzétéve: 2021.10.19. 12:35

A Freyagena Bio-immunorostkomplex PREbiotikum, azaz egy az egyben PRObiotikum nem váltható ki vele. Tehát probiotikum mellett szedhető (vagy ha mégsincs szükség probiotikumra). A termék adható 3 éves gyermeknek, 2 x fél-1 adag, azaz kb. min. 2 x 2 gramm (púpos mokkáskanál). Ételbe tehető, igen. És bármeddig alkalmazható, élelmi anyag.

Az Enterol-t érdemes beszedni a Freyagena Bio-immuno mellett. Mellé pedig a BioGaia junior cseppek működhetnek még. Idehaza nem ismerünk sok könnyen beszerezhető és megfelelő mennyiségű, eleve por alakú, íztelen probiotikumot. Valamint probiotikum meleg ételbe/italba nem tehető (a PREbiotikumok igen).

Ez pl. működhet:
 

Kategória:

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások