Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Új termék: Freyagena Balance Bartha DOPA

Közzétéve: 2022.07.25. 3:26

Freyagena Balance Bartha DOPA, talán pont a legjobb időszakban…, hogy segítsük a nyugodt és kiegyensúlyozott gondolkozás elérését és fenntartását.

  • Nyugalom, Koncentráció és Kiegyensúlyozottság.
  • Stratégiai partnerünk, a Japán Taiyo cég alapanyaga.
  • Min. 240mg természetes L-Teanin: Standardizáld Zöld Tea kivonatokból.
  • Az L-Teanin természetes formája, az eredeti forrásból elsőként idehaza a Freyagena termékcsaládnál.
  • Prémium kivonatok Magnézium-Tauráttal, adalékok nélkül.

Az L-teanin egy különleges aminosav, amely természetes formában szinte kizárólag csak a teanövényben (Camellia sinensis) fordul elő, és amelyet számos formában évtizedek óta biztonságosan használnak Japánban. Kimutatták, hogy az L-teanin pozitívan módosítja az agyhullámokat és a hangulatban, koncentrációban, memóriában résztvevő kulcsfontosságú ingerületátvivő anyagokat. Az L-teanin fokozza a dopamin és a szerotonin ingerületátvivő anyagok termelését, és úgy tűnik, hogy szerepet játszik a GABA – ugyancsak egy ingerületátvivő anyag, ami “fékként” működik az elszabadult stressz idején – szinten tartásában is. Az L-teanin fokozza továbbá az agy relaxációjakor domináns alfa-hullámaktivitását is. Megfigyelték, hogy ez a hatás ráadásul a leghangsúlyosabb azoknál az egyéneknél, akik magas fokú stresszt élnek át.

Egy egyetemi hallgatók körében végzett japán kutatás szerint 200mg L-teanin növelte az agy alfa hullámait és a relaxáció szubjektív érzetét. Ugyan ebben a tanulmányban az L-teanin az adott dózisban nyugodt, mégis éber lelkiállapotot eredményezett szedáció nélkül, körülbelül 40 perccel a lenyelés után. (F1)

Az L-teanin tehát segíthet egyensúlyt teremteni a neurotranszmitter rendszerben, ami javulást eredményez a túlzott stresszből eredő mentális / érzelmi és fizikai zavarokban. A termékünkben felhasznált Sunphenon TH30 az egyik első és eredeti, kutatásokban is tanulmányozott L-teanin aminosav tartalmú szabadalmaztatott zöld tea kivonat. (F2)

Előnyei:

  • Nyugtatóan hat anélkül, hogy elálmosítana
  • Enyhítheti a stresszt és a mindennapi ideges feszültséget
  • Jó hangulatot és éberséget biztosít
  • Csökkentheti a premenstruációs szindróma (PMS) tüneteit

Készítményünk 240 mg természetes L-teanin aminosavat juttat a szervezetbe, emellett egy speciális, szakmai tapasztalataink szerint szinergikus magnézium-formát is tartalmaz – magnézium-taurátot: a magnézium-taurát egy tudományosan “megtervezett” magnézium-komplex, amely egyrészről biztosítja az esszenciális magnézium kiváló biológiai hozzáférhetőségét. A magnézium-taurát másrészről egy aktivált komplex, és nem egyszerűen a két anyag keveréke. Emiatt ugyan elemi magnéziumtartalma alacsonyabb, azonban a taurin ugyancsak komoly értéket képvisel a komplexben!

A cikk forrása: https://taplalkozasbeallitas.hu/freyagena-balance-bartha-dopa/

Soron következő aktuális egészségfejlesztő, táplálkozástudományi előadásaink Bartha Ákossal: https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/


A termék ide kattintva érhető el:

Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások