15%-os csomagakciók, valamint 28.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

Új termék: Freyagena Balance Bartha DOPA

Közzétéve: 2022.07.25. 3:26

Freyagena Balance Bartha DOPA, talán pont a legjobb időszakban…, hogy segítsük a nyugodt és kiegyensúlyozott gondolkozás elérését és fenntartását.

 • Nyugalom, Koncentráció és Kiegyensúlyozottság.
 • Stratégiai partnerünk, a Japán Taiyo cég alapanyaga.
 • Min. 240mg természetes L-Teanin: Standardizáld Zöld Tea kivonatokból.
 • Az L-Teanin természetes formája, az eredeti forrásból elsőként idehaza a Freyagena termékcsaládnál.
 • Prémium kivonatok Magnézium-Tauráttal, adalékok nélkül.

Az L-teanin egy különleges aminosav, amely természetes formában szinte kizárólag csak a teanövényben (Camellia sinensis) fordul elő, és amelyet számos formában évtizedek óta biztonságosan használnak Japánban. Kimutatták, hogy az L-teanin pozitívan módosítja az agyhullámokat és a hangulatban, koncentrációban, memóriában résztvevő kulcsfontosságú ingerületátvivő anyagokat. Az L-teanin fokozza a dopamin és a szerotonin ingerületátvivő anyagok termelését, és úgy tűnik, hogy szerepet játszik a GABA – ugyancsak egy ingerületátvivő anyag, ami “fékként” működik az elszabadult stressz idején – szinten tartásában is. Az L-teanin fokozza továbbá az agy relaxációjakor domináns alfa-hullámaktivitását is. Megfigyelték, hogy ez a hatás ráadásul a leghangsúlyosabb azoknál az egyéneknél, akik magas fokú stresszt élnek át.

Egy egyetemi hallgatók körében végzett japán kutatás szerint 200mg L-teanin növelte az agy alfa hullámait és a relaxáció szubjektív érzetét. Ugyan ebben a tanulmányban az L-teanin az adott dózisban nyugodt, mégis éber lelkiállapotot eredményezett szedáció nélkül, körülbelül 40 perccel a lenyelés után. (F1)

Az L-teanin tehát segíthet egyensúlyt teremteni a neurotranszmitter rendszerben, ami javulást eredményez a túlzott stresszből eredő mentális / érzelmi és fizikai zavarokban. A termékünkben felhasznált Sunphenon TH30 az egyik első és eredeti, kutatásokban is tanulmányozott L-teanin aminosav tartalmú szabadalmaztatott zöld tea kivonat. (F2)

Előnyei:

 • Nyugtatóan hat anélkül, hogy elálmosítana
 • Enyhítheti a stresszt és a mindennapi ideges feszültséget
 • Jó hangulatot és éberséget biztosít
 • Csökkentheti a premenstruációs szindróma (PMS) tüneteit

Készítményünk 240 mg természetes L-teanin aminosavat juttat a szervezetbe, emellett egy speciális, szakmai tapasztalataink szerint szinergikus magnézium-formát is tartalmaz – magnézium-taurátot: a magnézium-taurát egy tudományosan “megtervezett” magnézium-komplex, amely egyrészről biztosítja az esszenciális magnézium kiváló biológiai hozzáférhetőségét. A magnézium-taurát másrészről egy aktivált komplex, és nem egyszerűen a két anyag keveréke. Emiatt ugyan elemi magnéziumtartalma alacsonyabb, azonban a taurin ugyancsak komoly értéket képvisel a komplexben!

A cikk forrása: https://taplalkozasbeallitas.hu/freyagena-balance-bartha-dopa/

Soron következő aktuális egészségfejlesztő, táplálkozástudományi előadásaink Bartha Ákossal: https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/


A termék ide kattintva érhető el:

 • latBartha Dopa_S-G_nutribalance
  Freyagena Balance Bartha DOPA
  9.850 Ft
Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások
Kiút az emésztőrendszeri panaszokból!

Tisztázatlan eredetű emésztési vagy emésztéssel összefüggésbe hozható panaszokkal küzdesz? Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!

ELŐADÁS Bartha Ákossal 10.17-én - online is!

NutriBalance kedvezmény:

-1000 Ft OFF!