Ingyenes belföldi kiszállítás 30.000 Ft felett!

Aloe vera gél hatása IBD, IBS és reflux esetén

Közzétéve: 2022.10.09. 10:38

Aloe vera gél hatása IBD, IBS és reflux esetén: az aloe vera gél enyhítheti az IBD, IBS és reflux bizonyos tüneteit.

IBD-ben (beleértve a fekélyes vastagbél-gyulladást és a Crohn-betegséget) vagy az IBS-ben (irritábilis bél szindróma) szenvedő emberek úgy találhatják, hogy az aloe vera lé (gél) fogyasztása jótékonyan hat rájuk, mivel enyhíti a tüneteiket. Egy tanulmány, amelyben 44 fekélyes vastagbél-gyulladásban szenvedő személy vett részt, azt találta, hogy az aloe vera gél egy hónapon át történő fogyasztása a placebóhoz képest remisszióhoz vagy a betegség aktivitásának csökkenéséhez vezetett. Ennek köze lehet az aloe gél gyulladáscsökkentő képességéhez.

Az aloe verával (az IBS kezelésével kapcsolatban) is végeztek kutatásokat, ahol egy vizsgálat azt állapította meg, hogy hozzájárulhat a hasi fájdalom és a puffadás csökkentéséhez.

Az aloe vera gél nyugtató hatású lehet azok számára is, akik gyomorégéstől szenvednek. Ebben az aloe vera gél gyulladáscsökkentő tulajdonságai és a gyomorsav-termelést optimalizáló képessége lehet a kulcs. Egy 2015-ös tanulmány szerint az aloe vera ugyanolyan jól (és néha jobban, mint a gyógyszerek) csökkentette a savas reflux tüneteit – mindezt mellékhatások nélkül.

A cikk forrása: https://taplalkozasbeallitas.hu/aloe-vera-gel-hatasa-ibd-ibs-es-reflux-eseten/

Soron következő aktuális egészségfejlesztő, táplálkozástudományi előadásaink Bartha Ákossal: https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/


Kapcsolódó, ajánlott termékeink:

  • Mucoe_Ventrix_front_nutribalance
    Freyagena Mucoe Ventrix
    7.990 Ft
Webáruház fejlesztés, weboldal készítés, közösségi média marketing szolgáltatások